RTX 4070 Ti Super vs RTX 5070 Ti

Hem 16 GB GDDR7 bellekler olacak.
Amd intel falan fistan bütün muhabbetlerin üstüne bi tanıtımda toprak attı adamlar. Ve şunuda Öğretmiş oldular piyasaya. Nvidianın tepe kartları alınmaz. 5070 4090 performansı verecek. 4090a 100k veren adam kasayla bakışıyodur şuan.

Tekellik kötü bir şey keşke Amd ve Intel'den daha çok hamle gelse. Şunlara bak inşallah DLSS 4.5 yine tüm kartlara gelir.

Tekellik kötü bir şey keşke Amd ve Intel'den daha çok hamle gelse. Şunlara bak inşallah DLSS 4.5 yine tüm kartlara gelir.
Nvidia reflex 2 gelse o bile kafi 4000 serisine.

Nvidia reflex 2 gelse o bile kafi 4000 serisine.
Şimdi oyunlarda optimizasyon daha da az yapılacak, neyse zaten oynamayı beklediğim oyunlar Fable ve GTA 6 önümüzdeki yıl için. Bence bunlar da önceki oyunlarına bakarak optimize çalışır.

Şimdi oyunlarda optimizasyon daha da az yapılacak, neyse zaten oynamayı beklediğim oyunlar Fable ve GTA 6 önümüzdeki yıl için. Bence bunlar da önceki oyunlarına bakarak optimize çalışır.
GTA 6 2026da gelirse iyi bilgisayara. Bende galax 5070ti gözümü diktim. Bende Asus dual 4070 super var onla beraber ps5imi satıp 5070ti alayım diyorum sence mantıklı olurmu. Arada 1200cuda çekirdeği fark var ve tabiki yazılımsal farklar.

Bence oyunların durumuna bakmak lazım 4070 hala çok iyi bir kart. Yüksek ayarlarda oynattırmıyorsa satıp 5070 almak mantıklı olabilir veya ben olsam 50 değil de 60 serisinden bir kart alırdım çünkü 50 serisi yine çöp olacak. GTA zaten 2026'da çıkar konsollara da.

4070 super ile kısmen az olmayacak birçok oyunu 4k oynuyorum, kalan oyunların hepsini sorunsuz 2k da çalıştırıyor. Ekran kartı piyasanda güncelde kalmak iyi oluyor 6000 serisi çıkınca 4000 serisini satmak çok zor olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…