RTX 4070 Ti Super vs RTX 5070 Ti

Vay be zamanında hayalimdeki ekran kartının düştüğü hâle bak. Teknolojik olarak destek alsa taş gibi kart.
2019 da almıştım piyasa da en ucuz 6.500 liraydı İncehesap gaming gecesin de 4.500 lira satmıştı o zaman da 1.650 lira maaş alıyordum nasıl öderim diye düşünüyordum sonra bir anlık kararla almıştım. Zaten 2019 son bu tarz indirimlerin kara cuma gibi son yılıydı sonrasın da daha indirim falan hepsi yalan oldu. Her sene pc upgrade eder eskinsini satardım koymazdı ama şimdi öyle bir durum söz konusu değil artık 6 sene oldu daha yeni 5700x3D aldım bir de ekran kartı yenileme yapsam yine 5 sene işimi görür diye düşünüyorum ama fiyatlar aşırı pahalı kaldım öyle.

Vadbav sen mavi forumda yasinpolat mısın? Bende iki forumu birden kullanıyorum mesajlar benziyor da o yüzden merak ettim. Senin sistemde EXPO hatası veriyordu onu çözmüştük oradan hatırladım. Kullandığın bilgisayar parçaları da mavi forumdaki arkadaşa benziyor.

Aynen benim hocam senin nick nedir?

Multinin bir alt güncellemesi mi? Daha tanıtılmayan bir teknoloji ya da FG'a bir iyileştirme geliyor. Vallaha 4090 bence iyi bir kart değildi verdiğin paranın hakkını alamıyodun 4K'da. Özellikle Nvidia 4090 satılmasın diye üretimi durdurdu 50 serisi çıkcak diye ama karaborsadan son 2 ayda 4090 alanlara yazık değil az sabretselermiş.

Ben şahsen pek inanmıyorum.

Raster 4090>5070 Ti.
Multi fg 5070 ti>4090 fg.

Olacak olan bu.

30 FPS'yi 230-240 FPS yapıyor DLSS ve fg kombosu. Eskiden 30 FPS'yi 110-120 yapıyordu. Anlaşılan ekstra 100 FPS'ye yakın eklemişler. Tabii kartın kas gücüne bağlı olarak üreteceği ekstra kare oranı da değişecektir. 4060 ile fg açınca pek FPS artmazken 4090 ile açınca FPS uçuyordu. Yine de 5070 Ti güçlü bir kart olacağı için iki kartta fg açtığı zaman 5070 Ti tokatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…