RTX 4070 Ti Super'den RX 9070 XT'ye geçiş mantıklı mı?

Yasin Ayata

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, hayırlı geceler.

1 hafta önce MSI Gaming X Slim White 4070 Ti Super ekran kartını satın aldım. asıl fiyatı 48.000 TL olup, +22.000 TL fark ödeyerek faiz ile almış bulunuyorum. Bugün çıkan RX 9070 XT modelinin fiyatına ve test sonuçlarına baktığımda, bu kartın daha cazip olduğunu düşünüyorum. sizce iade edip RX 9070 XT modelini almalıyım?

sebep ve nedenlerini açıklayabilir misiniz?

Ben Ray Tracing kabiliyetlerini ve aşağı yukarı aynı olan kas güçlerini hesaba katarsak Ti Super'den yanayım fakat sizin aldığınız fiyat çok pahalıymış. Sizin için geçmek mantıksız görünmüyor.

İki tarafında bu özellikleri yok mu veyahut NVIDIA taraı mı daha ağır basıyor?

İki tarafında bu özellikleri yok mu veyahut NVIDIA taraı mı daha ağır basıyor?
Ray tracing konusunda özellik var ama NVIDIA genelde daha iyi performans veriyor. 9070 XT'nin 4070 Ti SUPER'e ray tracing konusunda çok da kaybedeceğini düşünmüyorum. Kıyaslamalara da bakmak lazım. Eninde sonunda kart çok sağlam 5070 Ti rakibi, iade edebileceksen ve stoklara yetişebilirsen düşünmeden kafa at.

İade şansınız varsa hiç beklemeyin bence. 9070XT, 5070-5070Ti katili oldu resmen cazip fiyatı ve sunduğu performans ile.

Kartı nereden satın aldınız bilmiyorum. Ancak; Tüketici kanunumuzun genel hükümlerine göre satın aldığınız ürünü kullanmış iseniz ve üründe bir kusur da bulunmuyorsa iade edemezsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı