RTX 4070 Ti Super'li 60-70 bin TL sistem önerisi

Bütçe
60000

QAKIL

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 60-70 bin TL değerinde sistem toplamak istiyorum. Fiyatı aşabilme durumum var eğer uyguna gelecek ise parçaları tek tek sipariş edip takabilme durumumda var. Sistemimde RTX 3070 Ti Super ekran kartı ve Ryzen 7 7800x3D işlemci olmasını istiyorum hazır sistemlerdeki kıytırık anakart veya kasa olsun istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam anlamadım sistemmi önerin diyorsunuz.

Merhaba 60-70 bin TL değerinde sistem toplamak istiyorum. Fiyatı aşabilme durumum var eğer uyguna gelecek ise parçaları tek tek sipariş edip takabilme durumumda var. Sistemimde RTX 3070 Ti Super ekran kartı ve Ryzen 7 7800x3D işlemci olmasını istiyorum hazır sistemlerdeki kıytırık anakart veya kasa olsun istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam anlamadım sistemmi önerin diyorsunuz.

Kötü.

Evet, istediğim ekran kartı ve işlemcinin olduğu bir sistem önerisi istiyorum.
1725473453635.png

Bu şekil özelleştirip al.

Soğutucu yok, SSD yok, kasa yok, PSU yok, kasa fanı yok.
Toplayınca çok daha pahalı oluyor attığımı alın.

Soğutucu yok, SSD yok, kasa yok, PSU yok, kasa fanı yok.
Toplayınca çok daha pahalı oluyor attığımı alın.

Evet farkındayım yavaş yavaş belirliyorum o yüzden burada konu açtım eklemem gereken veya değiştirmem gereken parçalar için kısacası öneri almak için.

Evet farkındayım yavaş yavaş belirliyorum o yüzden burada konu açtım eklemem gereken veya değiştirmem gereken parçalar için kısacası öneri almak için.

Hazır alırsanız daha ucuza gelir ama hayalimdeki gibi gözüken bir PC istiyorum derseniz öyle de yapabilirsiniz.
Genelde büyük kasa için öyle yapıyorlar.
Eğer görüntü sıkıntınız yoksa attığımı alın yoksa toplayın.
Kalan parçaları öneririz.

Hazır alırsanız daha ucuza gelir ama hayalimdeki gibi gözüken bir PC istiyorum derseniz öyle de yapabilirsiniz.
Genelde büyük kasa için öyle yapıyorlar.
Eğer görüntü sıkıntınız yoksa attığımı alın yoksa toplayın.
Kalan parçaları öneririz.
İki şekilde de değerlendirebilmem için yukarıda parça önerisi verdiğim sisteme ne önerebilirsiniz boşta kalan parçalara ve değiştirebileceğim parçalara.

Birde üstte verdiğiniz hazır sistemde koyduğunuz ramlerin cl seviyesi çok yüksek değil mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı