RTX 4070 Ti ve R7 9700x3D sistem parçaları uyumlu mudur?

360mm olmalı hatta Artic Liquid Freezer 3 modelini öneririm

arkadaşın paylaştığı linkteki bence de en iyisi

Bunlardan biri.Ama fiyatları beni tatmin etmedi.

Evet hocam farkındayım ama satıcı tarafının sıkıntı yaratmasındansa okey oldum artık. Kendi seçtiğime nazaran daha uyguna gelecek olması en azından avutuyor beni. Peki bu attiklarının benim linklediğim corsairden farkı CL modelinin daha düşük olması ve bunun + bi şey olması mıdır? Tamamen bilmediğimden soruyorum. Ek olarak bu ramlerle okey midir seçtiğim anakart?

Alacağım sitede bulamadım şahsen. Benim seçtiğim corsair model üzer mi peki hocam? Bütçeyi de daha fazla aşmamaya çalıştığım için kasayı yükselterek ilerleyeyim diyorum eğer h150i üzmezse

Evet cl diğer seçili frekansa en önce hızda ulaşmasını sağlıyor buda performansa etki ediyor. Anakartınızla okeydir. Fakat gaminggen harici 4080 supere kadar toplanabilir bu bütçeye. Bütçeniz nedir?

Evet cl diğer seçili frekansa en önce hızda ulaşmasını sağlıyor buda performansa etki ediyor. Anakartınızla okeydir. Fakat gaminggen harici 4080 supere kadar toplanabilir bu bütçeye. Bütçeniz nedir?
Ben biraz da montajlamaya uğraşamadigim ve zamanım olmadığı için bu şekilde ilerledim. Ekran kartını daha önce edindiğim için onu daha sonrasında yeni çıkacak serilerle yükseltmeyi düşünerek geri kalanı olabildiğince uzun ömürlü seçmeye çalışıyorum. Bu arada attığın iki ramden KLEVVin sanırsam aynı model siyahı olduğu için arada 700tl gibi bir fark gördüm sanki emin olmamakla birlikte. Öyleyse sepetr bunu atayım diyorum ne diyorsun

Buda olur sorun olmaz.

Buda olur sorun olmaz.
Çok teşekkürler hocam emeğine yardımına sağlık. Daha fazla darlamadan son olarak sıvı soğutucu-kasa için 360mm daha elzem olduğu düşünülerek bu kasaya geçiş yaptım. Cooler Master MasterBox TD500 V2 Mesh ARGB Mid Tower Beyaz Gaming Kasa (TD500V2-WGNN-STU) h150i soğutucu üzer mi peki performans olarak? Oluşan bütçeyi daha fazla aşmamaya çalışıyorum açıkçası. Ayrıca konuyu açarken belirttiğim corsair psudan ziyade ilk öncesinde seçtiğim sonradan stoğu tükenen asus tuf 1000g 1000w gold psu'nun beyazını corsairden daha uyguna buldum ona geçiş yapmam mantıklı olur mu hem kasa hem performans bazında?

850w da yeterli olur düşürebilirsiniz bütçe açısından ama sorun olmaz. 1000w corsair psu üzmez. Kasada güzel anakart psu uyumlu.

850w da yeterli olur düşürebilirsiniz bütçe açısından ama sorun olmaz. 1000w corsair psu üzmez. Kasada güzel anakart psu uyumlu.
Fiyat farkları çok bulunmadığı için nolur nolmaz 1000lik ilerleyeyim diyerek tercih ettim. Sonradan asusun şu modeli ASUS TUF Gaming 1000G 1000W 80+ Gold Full Modüler Fanlı Beyaz Güç Kaynağı +600 700tl daha uyguna görünce arada pek fark yoksa bunu tercih etsem mi diye düşündüm. Bu ve ek olarak sıvı soğutucu için ne düşünüyorsun diye sorsam son olarak hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…