RTX 4070 Ti ve R9 7950X'li sistem uyumlu mu?

hhnov123

Centipat
Bilgisayar toplama.
Selam. Böyle bir sistem topluyorum. 3DS Max corona render için kullanacağım. Bunu alabilir miyim? Pro artın render işleri için en mükemmeli olduğunu okudum mesela. Böyle bir sistem 4 yıl falan sıkıntısız işimi görür mü? Parçalar kasaya sığar mı? Yardımçı olursanız sevinirim.

CPU: AMD Ryzen 9-7950X
MB: Gigabyte X670 Aorus Elite AX Wi-Fi DDR5.
VGA: NVIDIA® GeForce® ASUS proart RTX 4070 Ti 12 GB.
RAM: Corsair Vengeance RGB 64 GB DDR5 6000MHz.
SSD: Samsung 980 Pro 2TB gen 4 NVMe M.2
PS: Deep cool PSU PQ1000M 80+ Gold.
CPU cooler: ASUS ROG Ryujin 360 RGB AiO Liquid.
Case: DeepCool matrexx 70 add-RGB 4fan.

Son düzenleme:
Topladın mı yoksa topluyor musun? Şimdi 4070 Ti ProArt fiyatına 4070 Ti Super satıyorlar yani aradaki performans ve VRAM farkı ortadayken her yeri ProArt olsa ne olur.

980 Pro'yu da eliyorum aynı fiyata KC3000 ile 990 Pro satıyorlar.

Sıvı soğutucu yarı fiyata aynı soğutmayı sağlayacak modeller bulunur ama yok ben bunu sevdim dersen eyvallah.

Kalan parçalar durabilir.

Render Bilgisayar toplama

sıvı soğutucu başka bir bilgisayarda deep cool ls 720 vardı aynı işlemcide 3-4 ay sonra ses gelmeye başladı. Onun için sıvı soğutma konusunda asus seçdim daha dayanıklı geliyor. Kc 3000 ler samsunglar gibi dayanıklımı bro? hiç kullanmadım

sıvı soğutucu başka bir bilgisayarda deep cool ls 720 vardı aynı işlemcide 3-4 ay sonra ses gelmeye başladı. Onun için sıvı soğutma konusunda asus seçdim daha dayanıklı geliyor. Kc 3000 ler samsunglar gibi dayanıklımı bro? hiç kullanmadım

Son düzenleme:
@hhnov123 KC3000 dayanıklı tabii ki. Sana bir sıralama yaparsam 990 Pro > KC3000 > 980 Pro. Fiyatlarına bak ona göre 990 Pro ya da KC3000 al ikisi de daha iyi seçenekler.
Teşekkür ederim abi. Yardımçı oldun. 3ds max falan kullanıyormusun? ben önce şirketde çalışırken 4080 kullandım. Kendim için param az çıksın diye 4070ti alıcam. Aralarında farkı çokmu hiss ederim etmem bilmem. Fark çokmu azml

Bakıda bunları bulmak biraz zor. Pek bilinen marka olmadığı için sorunlar yaşaya bilirim. Msi, Asus, Gigabyte. Pny var mesela nasıl bilmem ama

Teşekkür ediyorum kardeşim. Yanlış anlaşılma oldu üzrlü say.

Ekran kartları temelinde aynıdır NVIDIA malı bunlar. ASUS, Galax, MSI, PNY hepsi aşağı yukarı aynılar burada "ben o markayı bilmem, sorun yaşarım" geçeceğiz. Ortalık ASUS, MSI kullanıp sorun yaşayan binlerle dolu. Şans işidir bu.

Benim sana attığım kart iyi, 4070 Ti Super daha dün piyasaya çıktı ve burada 3D performans farkları var.

Bu yüzden ProArt 4070 Ti yerine benim attığım Phoenix 4070 Ti Super'i al her açıdan daha üstün ve performanslı bir model.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…