RTX 4070 Ti vs. RTX4080

Almışken 1 kere alıyoruz malesef her çıkan kartta yenisine guncelliyemiyoruz bari almışken üstun 1 alt modelini alayim
Hangi ekran kartını aldınız? Memnun musunuz? Bende 3d işleri için kullanacağım Palit Gamerock oc 4080 düşünüyorum.

Hangi ekran kartını aldınız? Memnun musunuz? Bende 3d işleri için kullanacağım Palit Gamerock oc 4080 düşünüyorum.
Hocam 4070ti aldım gigabyte. 4080 e bütçe çıkaramadım. performansa gelicek olursak daha ekran kartını takip çalıştırma fırsatım olmadı.

Hocam 4070ti aldım gigabyte. 4080 e bütçe çıkaramadım. performansa gelicek olursak daha ekran kartını takip çalıştırma fırsatım olmadı.
Hocam naptınız taktınız mı? Bende 4070 ti ve 80 arasında gidip geliyorum.

Hocam naptınız taktınız mı? Bende 4070 ti ve 80 arasında gidip geliyorum.
Maalesef hocam daha kasanın eksik parçalarını tamamliyamadim ama üzmeyecegini biliyorum. Fakat 12 GB VRAM var. Tabi burada kullanıcının ne yapacağına bağlı olarak VRAM kullanımıda değişiyor fakat fiyat konusuna vesaire bakacak olursak tamamen size kalmış 4070ti 2K 4080 hangi çözünürlük için uygun olduğunu hatırlamıyorum. Burda sizin hangi çözünürlük kullanmak istediğinizde önemli. Başka bir sorunuz olursa burdan yazarsınız iyi günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…