Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.845 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 4 Kasım 2023 #11 Blannk dedi: Bilgi için teşekkürler. Çift PC yapmayı düşünüyorum da nasıl bir şey alsam diye kararsızım şu anlık fiyatlarda aldı başını gidiyor bakalım hayırlısı. Genişletmek için tıkla... Ekonomi muhabbeti bayağı sıkıntılı. Ama yinede umarım istediğinizdende iyi bir sisteminiz olur.
Blannk dedi: Bilgi için teşekkürler. Çift PC yapmayı düşünüyorum da nasıl bir şey alsam diye kararsızım şu anlık fiyatlarda aldı başını gidiyor bakalım hayırlısı. Genişletmek için tıkla... Ekonomi muhabbeti bayağı sıkıntılı. Ama yinede umarım istediğinizdende iyi bir sisteminiz olur.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 4 Kasım 2023 #12 Performansı gayet iyi. Güle güle kullanın.
Lightbringerr Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 592 Çözümler 3 4 Kasım 2023 #13 RT acikken Novigrad da biraz gezer misiniz ? Benim 3070 Ti 40'a falan dusuyordu orada.
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.845 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 5 Kasım 2023 #14 Lightbringerr dedi: RT acikken Novigrad da biraz gezer misiniz ? Benim 3070 Ti 40'a falan dusuyordu orada. Genişletmek için tıkla... Yeni save açtığım için henüz oralar açılmamıştı ancak eski saveim duruyorsa bir göz atarım.
Lightbringerr dedi: RT acikken Novigrad da biraz gezer misiniz ? Benim 3070 Ti 40'a falan dusuyordu orada. Genişletmek için tıkla... Yeni save açtığım için henüz oralar açılmamıştı ancak eski saveim duruyorsa bir göz atarım.
Scheibe1912 Hectopat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 19 6 Kasım 2023 #15 Gordrhain dedi: Yeni save açtığım için henüz oralar açılmamıştı ancak eski saveim duruyorsa bir göz atarım. Genişletmek için tıkla... Valorant oynadınız mı hiç ya da CS2 FPS değerleri nedir oynadıysanız bende aynısını topladım çarşamba kuracağım sistemi 4070 olacak bende.
Gordrhain dedi: Yeni save açtığım için henüz oralar açılmamıştı ancak eski saveim duruyorsa bir göz atarım. Genişletmek için tıkla... Valorant oynadınız mı hiç ya da CS2 FPS değerleri nedir oynadıysanız bende aynısını topladım çarşamba kuracağım sistemi 4070 olacak bende.
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.845 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 6 Kasım 2023 #16 Scheibe1912 dedi: Valorant oynadınız mı hiç ya da CS2 FPS değerleri nedir oynadıysanız bende aynısını topladım çarşamba kuracağım sistemi 4070 olacak bende. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Valorant sevmediğim için kurmadım bile. O yüzden FPS bilgim yok maalesef. CS2'de FPS değişken olsada 2K max ayarlarda 290-470 FPS arasi diyebilirim. Monitör 170 Hz olduğu için rahatsız etmiyordu bu fps değişimi zaten.
Scheibe1912 dedi: Valorant oynadınız mı hiç ya da CS2 FPS değerleri nedir oynadıysanız bende aynısını topladım çarşamba kuracağım sistemi 4070 olacak bende. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Valorant sevmediğim için kurmadım bile. O yüzden FPS bilgim yok maalesef. CS2'de FPS değişken olsada 2K max ayarlarda 290-470 FPS arasi diyebilirim. Monitör 170 Hz olduğu için rahatsız etmiyordu bu fps değişimi zaten.