S.T.A.L.K.E.R.
Kilopat
- RAM
- 16 GB 5200 MHZ
- Ekran kartı
- RX 4070
- Anakart
- A620M
- İşlemci
- Ryzen 7500F
Merhaba arkadaşlar atacağım linklerde 1500-2500 aralığında sıvı soğutmalar var şimdi markalar pek güven vermese de yıllardır ülkemizde kullanılıyor bende çok para vermek istemiyorum kule tipi soğutucuları pek gerekli görmüyorum kasaya fan takarak bunu çözebilirim ancak temel olarak sıvı soğutma mantığı aynıdır bir radyatörde dolaşım yapan bir sıvıdır diye düşünüyorum acaba içlerine konulan sıvılarda bir farklılık var mıdır? Bu bütçe ile ne almalıyım? Sıvı soğutmaların ömrü ne kadardır? Yardımlarınızı bekliyorum.
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
POWERBOOST NOBLE 360 3x120mm RAINBOW FANLI SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ
POWERBOOST NOBLE 360 3x120mm RAINBOW FANLI SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ
RAMPAGE HELIOS C3 3x120mm RAINBOW FANLI İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAMPAGE HELIOS C3 3x120mm RAINBOW FANLI İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
POWERBOOST NOBLE 240 RAINBOW Fanlı 240mm (LGA1700/AM4/AM5) Uyumlu Sıvı Soğutma fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
POWERBOOST NOBLE 240 RAINBOW Fanlı 240mm (LGA1700/AM4/AM5) Uyumlu Sıvı Soğutma fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Son düzenleyen: Moderatör: