İ İsa Nesim Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #31 BIOS güncellemesi yapinca birşey degismez gibi dusunmustum 400lere cikti tesekkürler
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.082 Çözümler 40 8 Temmuz 2024 #32 İsa Nesim dedi: BIOS güncellemesi yapinca birşey degismez gibi dusunmustum 400lere cikti tesekkürler Genişletmek için tıkla... Demiştim size hocam. Hayırlı olsun.
İsa Nesim dedi: BIOS güncellemesi yapinca birşey degismez gibi dusunmustum 400lere cikti tesekkürler Genişletmek için tıkla... Demiştim size hocam. Hayırlı olsun.
İ İsa Nesim Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #33 BIOS güncelledikten sonra 3.5mm jacklı hoparlörümü görmedi Windows, ne yaptıysam olmadı. Nasıl çözebilirim? USB kulaklığı görüyor ama hoparlör yazıyor, başka kullanıcılarda aynı sorunu yaşamış, BIOS'u geri eski sürümünü kurmam mümkün müdür? Son düzenleme: 9 Temmuz 2024
BIOS güncelledikten sonra 3.5mm jacklı hoparlörümü görmedi Windows, ne yaptıysam olmadı. Nasıl çözebilirim? USB kulaklığı görüyor ama hoparlör yazıyor, başka kullanıcılarda aynı sorunu yaşamış, BIOS'u geri eski sürümünü kurmam mümkün müdür?