RTX 4070 ve i5 7500F sistem CS2'de düşük FPS veriyor

Enes Stell

Centipat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, ekran kartı ASUS 4070 Super Dual ve işlemci AMD 7500F fakat CS2 de 200-210 FPS üstüne çıkamıyor. Normal mi 1080p orta ayarlarda?

Darboğaz yapıyor olabilir.

CPU ve GPU sıcaklık ve kullanım değerleriniz nasıl?

Ben 4060 ve 12400F ile o fpslerin üstünü alabiliyorum.

Darboğaz ihtimali yüksek. Ayrıca grafikleri çok fullemenizi tercih etmem.

Selamünaleyküm, ekran kartı ASUS 4070 Super Dual ve işlemci AMD 7500F fakat CS2 de 200-210 FPS üstüne çıkamıyor. Normal mi 1080p orta ayarlarda?
Ayarları yükseltin büyük ihtimalle fpsniz artacaktır.

r7 1700 - RX580 ile ortalama 120-140 alıyorum ben ölüm maçında. Arada girip 1-2 saat oynayıp çıkarım. HPET kapatmayı denemelisin olmadı çok kafaya takmana gerek yok. 210 FPS neyine yetmiyor? Stutter veya lag hissetmiyorsan devam et zaten.

200-210 FPS gayet yeterli fakat neden tam performans almasın ki? Bilgisayarını dilediği gibi kullanmak ister.

Bazı oyunlar ana ekran kartındansa, işlemcinin ekran kartını kullanabiliyor. Cs2 hakkında pek bilgi sahibi değilim fakat bir kontrol etmekte fayda var. Umarım yardımcı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Galiba darboğaz.

Kankam ben monitör 240 Hz'de onun için dedim tam alabilmek için akıcılığı.

Merhaba kardeşim, sorunu ne yaptin bende ayni sistemi aldım 4&3 oynuyorum. FPS sorunu var bende de. 240Hz monitor varken 210 kabul edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…