RTX 4070 ve R5 5600 sistemde FPS düşüşü

huseyınqw

Decapat
Daha fazla  
4070 5600 kullanıyorum, bir keresinde yeni gelen driver PC'nin performansını kötü etkilediği için internetten eski driveri yükleyip kurdum, onda da aynı sıkıntı olunca biraz fazla kez DDU kullanmadan üst üste kurdum ve sanırım sıkıntı oldu. Oyunlarda darboğaz oluyor, ekran kartı işlemci kendini kullanmıyor, FPS'de ciddi derecede düştü. DDU ile sıfırlamayı ve temiz kurulum yapmayı denedim ama FPS hala aynı şekilde düşük.

Son düzenleyen: Moderatör:
4070 5600 kullanıyorum, bir keresinde yeni gelen driver PC'nin performansını kötü etkilediği için internetten eski driveri yükleyip kurdum, onda da aynı sıkıntı olunca biraz fazla kez DDU kullanmadan üst üste kurdum ve sanırım sıkıntı oldu. Oyunlarda darboğaz oluyor, ekran kartı işlemci kendini kullanmıyor, FPS'de ciddi derecede düştü. DDU ile sıfırlamayı ve temiz kurulum yapmayı denedim ama FPS hala aynı şekilde düşük.
Çünkü darboğaz yapıyor hocam. 5600 maksimum 4060Ti'a kadar darboğaz yapmıyor.

Oynadığınız çözünürlük 1080p mi, 2K mı?

+ İki türlü de darboğaz yapıyor ayrıca.

Çünkü darboğaz yapıyor hocam. 5600 maksimum 4060 Ti'a kadar darboğaz yapmıyor.

Oynadığınız çözünürlük 1080p mi, 2K mı?

+ İki türlü de darboğaz yapıyor ayrıca.

Ben tam anlatamadım kendimi herhalde bu sonradan olan bir sorun PC normaldi üst üste driver kurana kadar darboğaz sıkıntısı falan yoktu ne olduysa sonradan FPS düşüşleri başladı.

Ayrıca geç gördüm kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı