Tam anlamiyla yazdiklarinizi anladigimi söyleyemem o kadar bilgim yok. Fakat şunu anlamiş oldum ki 32GB RAM sistemim icin ihtiyac konumunda ve yapilmasi gereken bir upgrade. Bunda hemfikiriz. Peki benim diger sorum şu onu da cevaplarsaniz sevinirim. Sistemin bellek kullaniminda bir şişme ve anormallik görüyor musunuz? Yapilmasi gereken bir aksiyon var midir?
Ayrica sunu da ekleyeyim oyunun icindeyken ikinci ekrandan CPU kullanimi ile alttab veya ss alirken ki kullanim miktari ayniydi o sekilde gözlemlemistim. Belki orada SS programinin veya MSİ afterburner'un farkli bir durumu olabilir. Demek istedigim ikinci ekranda görev yöneticisinin CPU kullanimi ile MSİ Afterburner'un oyun ici overlayi ayni degerleri göstermiyordu.
Bi de RDR'de durum ne diye denemek istedim ve GPU kullanimi cok degişken anlam veremedim. Yüzde 97 98leri görüyor ama bazi yerlerde yüzde 60'a kadar düştügü oluyor. Saglikli bir ekran karti stabil yüzde 90 ve üstünü görmesi gerekmez mi yoksa ben mi yanliş bilgiye sahibim?