RTX 4070 vs RTX 3080 laptop

RainOpia

Decapat
Merhaba dostlar,

İki özellik arasında kaldım. Çok fazla inceleme videosu bulamadım daha yeni çıktığı için. Sizce 3080 laptop mu 4070 laptop mu?

Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba dostlar,

İki özellik arasında kaldım. Çok fazla inceleme videosu bulamadım daha yeni çıktığı için. Sizce 3080 laptop mu 4070 laptop mu?

Şimdiden teşekkür ederim.
4070tida ne kadar fark var aralarında çok yoktur tahminimce.

3080 16 GB ise 3080.4070 falan unutun kart 3070 Ti'den güçsüz.Fiyatıda çok daha pahalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Normal sartlarda 3080 laptop derim ama dizustunde nesil degisince islemci, kasa ve termal tasarim vs. gibi pek cok sey degisebiliyor. O yuzden modele gore karar vermek daha mantikli.

Bu adamlar DLSS3'u sirf donanimdan kisabilmek icin RTX 40 serisi ile sinirli tuttular yoksa 4070'in her teknik konuda 3070 Ti'dan geride kalmasinin hicbir mantikli aciklamasi yok. Maalesef laptop pazarinda inanilmaz batirdi bu yil NVIDIA. Herkesi 4080 ve uzeri laptop almaya zorluyor adamlar saka gibi. 4070'in 8GB VRAM'le gelmesi de sacmalik.

Üstüne %30-35 işlemci farkı var.

80/90 serisine zorluyor NVIDIA adamlar utanmasa 3060la aynı güçte diyecek sonra 1080p de çamur gözüken DLSS ile bakın bizim kartımız çok daha güçlü diyecekler. Tek iyi yanı daha az güç ile aynı performansı verebilmesi (bknz: 35W modeller)

Videoyu izledim. Burada asıl farkı aslında Frame Generation teknolojisi sağlamış. Bu ileriye dönük bir teknoloji aslında, o yüzden ben olsam 4070 tercih ederdim. Ama şu anda değil. Videonun sonlarında da görüldüğü üzere verdiği performansa göre çok pahalı. Bundan 6-12 ay sonrasında sanırım çok daha iyi alınabilir olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…