RTX 4070 vs RTX 4070 Ti vs RTX 4070 Super

Aidenzawesome

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı alacağım 4070 mi 4070 Ti mi 4070 Super mi daha güçlü? Hangisini almalıyım?

Ben 4070Super kullanıyorum, 1080p kullanıyorum; Dying Light 2 oyununda 1080p RTXUltra Ultra Grafikler DLSS+FG ile 180-220 FPS alıyorum. Bu yüzden 4070Super öneririm. Tam bir F/P ürünüdür.

4000 serisinde ki Super modeller arasında en iyi artış sağlayan model budur.

Bütçeni yetiyorsa belirttikleriniz arasında en iyisi 4070 Ti.

Pek önermem 4070SUPEr ile aralarında %7-%8 kadar performans farkı var ve 5K fazla vermenin anlamı yok. RTX4070SUper en iyi tercih olacaktır.

Arkadaş F/P ürün sormamış hangisi daha güçlü diye soru yöneltmiş sizde zaten %7 kadar fark olduğunu aktarmışsınız sorunun cevabı 4070 Ti aralarında en güçlü ekran kartı.

Arkadaş F/P ürün sormamış hangisi daha güçlü diye soru yöneltmiş sizde zaten %7 kadar fark olduğunu aktarmışsınız sorunun cevabı 4070 Ti aralarında en güçlü ekran kartı.

En güçlüğü olduğu kesin ancak 5000TL vermek boş paradan başka bir şey değil maalesef ancak kendisinin kararı.

En güçlüğü olduğu kesin ancak 5000TL vermek boş paradan başka bir şey değil maalesef ancak kendisinin kararı.

O konuda bir şey diyemem parası vardır Ti modeli alır ama kısıtlı bütçesi vardır dediğiniz gibi süper olan modeli alabilir o yüzden konuyu açan arkadaş net ihtiyacını belirtmesi gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…