RTX 4070 vs RX 7800XT

FSR 3 berbat cidden. Piksel piksel oluyor resmen.

Kalite modunda pikselleşme olmuyor, destekleyen oyunlarda 1080p en yüksek ayarda herhangi bozulma yaşamadım. FSR3 için en büyük sıkıntı her oyunda yok, yeni oyunlar FSR 3 destekliyor. FSR 1 ve 2'nin de fazla faydası yok. RTX farkı da var, ışık kalitesi NVIDIA da daha iyi. Bu yönden NVIDIA seçebilirsin ama Cyberpunk ve Alan Wake 2 hariç RTX'te bir sorun yaşamadım şahsen.

Kalite modunda pikselleşme olmuyor, destekleyen oyunlarda 1080p en yüksek ayarda herhangi bozulma yaşamadım. FSR3 için en büyük sıkıntı her oyunda yok, yeni oyunlar FSR 3 destekliyor. FSR 1 ve 2'nin de fazla faydası yok. RTX farkı da var, ışık kalitesi NVIDIA da daha iyi. Bu yönden NVIDIA seçebilirsin ama Cyberpunk ve Alan Wake 2 hariç RTX'te bir sorun yaşamadım şahsen.

DLSS ve FSR 3 karşılaştırıldığı bir video izledim. DLSS uzak mesafede çok az bozulma oluyor. FSR de ise pikselleşiyor ve nesnenın yapısını bozuyor resmen rahatsız edici.

Önceliğe bağlı. Kas gücü ve vram öncelikli ise 7800 XT. Rt, driver, dlss ise 4070. Fsr 3 upscaling kısmında Nvidia kadar olmasa da iş yapıyor ama frame generation kısmında halen yeterli değil. 1080p ise 4070, 1440p ise önceliğe göre karar verin derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı