RTX 4070'i 500W güç kaynağı besleyebilir mi?

Maalesef kablolama rahatlığı için yarı modüler veya tam modüler PSU tercih etmelisiniz.
(Kabloları kısa, uzatma kablosu gerekli oluyor.)
/

Tüm bilgiler için çok teşekkür ederim.

Ekran kartı 280W işlemci 65W. 12V kanalından 300W veriyor ufak oyunlarda sıkıntı olmaz ama değişmesi gerekli.
Hocam sanırım 280W dediğiniz "Ti" versiyonu. Bu kartta 200W değeri gösteriyor 1080p oyunlar için.

Tüm bilgiler için çok teşekkür ederim.

Hocam sanırım 280W dediğiniz "Ti" versiyonu. Bu kartta 200W değeri gösteriyor 1080p oyunlar için.
Evet Ti versiyonuna bakmışım. Sitede 12V kanalından 300W verdiği yazıyor yani PSU fazla ısınacak ve fan sesi duyacaksın O.C yapmayacaksan bu şekilde kullanılabilir.
PSU 12V üzerinden 444W veriyor. Teoride yeterli olur ama böyle bir PSU'yu bu sistemde kullanmazdım.
Kaynak atabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    25,4 KB · Görüntüleme: 52
Beslemez sistem en ufak bir oyunda kapanır bence 800W alabilirsiniz.

Evet Ti versiyonuna bakmışım. Sitede 12V kanalından 300W verdiği yazıyor yani PSU fazla ısınacak ve fan sesi duyacaksın O.C yapmayacaksan bu şekilde kullanılabilir.

Kaynak atabilir misiniz?

Siz sanırım 400W olan modeline bakıyorsunuz. Zaten 500W bir PSU 12V kanalı üzerinden 300W veriyorsa çöpe atılabilir direkt...

Arkadaşın attığı siteden baktım yanlış yazacaklarını düşünmemiştim. 444W veriyor 150W civarı boşluk var kullanılabilir.

Kaynak atabilir misiniz?
Bir süreliğine aslında dayanabilirim. Sonrasında Merdo34 beyin önerdiği PSU'ya geçiş yaparım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…