Fakur Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 126 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisliği öğrencisi 15 Kasım 2023 #1 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Şu şekilde bir PC topladım. Herhangi bir problem görebilen veya önerisi olan var mıdır?
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Şu şekilde bir PC topladım. Herhangi bir problem görebilen veya önerisi olan var mıdır?
4 431168 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.083 Makaleler 4 Çözümler 11 15 Kasım 2023 #2 Bileşenler iyi güzel ama ciddi olamazsınız?
Ahmetimo Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 488 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #3 Fakur dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Şu şekilde bir PC topladım. Herhangi bir problem görebilen veya önerisi olan var mıdır? Genişletmek için tıkla... 55 bine 4070 Ti toplanır eğer İtopya şart değilse toplayabilirim
Fakur dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Şu şekilde bir PC topladım. Herhangi bir problem görebilen veya önerisi olan var mıdır? Genişletmek için tıkla... 55 bine 4070 Ti toplanır eğer İtopya şart değilse toplayabilirim
Fakur Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 126 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisliği öğrencisi 15 Kasım 2023 #4 431168 dedi: Bileşenler iyi güzel ama ciddi olamazsınız? Genişletmek için tıkla... ne konuda anlamadim Ahmetimo dedi: 55 bine 4070 Ti toplanır eğer İtopya şart değilse toplayabilirim Genişletmek için tıkla... olabilir. sart degil
431168 dedi: Bileşenler iyi güzel ama ciddi olamazsınız? Genişletmek için tıkla... ne konuda anlamadim Ahmetimo dedi: 55 bine 4070 Ti toplanır eğer İtopya şart değilse toplayabilirim Genişletmek için tıkla... olabilir. sart degil
MrWasil Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 569 Çözümler 4 Yer Polonya Daha fazla Sistem Özellikleri Nvıdıa GeForce RTX 4070 SUPER Ryzen5 7500F Corsair 32 Gb Ram Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim 15 Kasım 2023 #5 Bütçeniz nedir?
oldvillaGGer Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 725 Çözümler 7 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri i3 5005u / intel HD graphic 5500 / 128gb ssd Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #6 Fakur dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Şu şekilde bir PC topladım. Herhangi bir problem görebilen veya önerisi olan var mıdır? Genişletmek için tıkla... 56k ya 4070Tİ sistem toplamalısınız. İtopya biraz pahalı piyasaya göre.
Fakur dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Şu şekilde bir PC topladım. Herhangi bir problem görebilen veya önerisi olan var mıdır? Genişletmek için tıkla... 56k ya 4070Tİ sistem toplamalısınız. İtopya biraz pahalı piyasaya göre.
Fakur Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 126 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisliği öğrencisi 15 Kasım 2023 #7 MrWasil dedi: Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... bu civarlarda kalsa iyi olur oldvillaGGer dedi: 56k ya 4070Tİ sistem toplamalısınız. İtopya biraz pahalı piyasaya göre. Genişletmek için tıkla... hee şimdi anladim arkadaslarin demek istedigini jdiskskosks. diger sitelere baktim ama bazi parcalar daha az bilindik markalardandi o yuzden biraktim
MrWasil dedi: Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... bu civarlarda kalsa iyi olur oldvillaGGer dedi: 56k ya 4070Tİ sistem toplamalısınız. İtopya biraz pahalı piyasaya göre. Genişletmek için tıkla... hee şimdi anladim arkadaslarin demek istedigini jdiskskosks. diger sitelere baktim ama bazi parcalar daha az bilindik markalardandi o yuzden biraktim
oldvillaGGer Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 725 Çözümler 7 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri i3 5005u / intel HD graphic 5500 / 128gb ssd Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #8 Fakur dedi: bu civarlarda kalsa iyi olur hee şimdi anladim arkadaslarin demek istedigini jdiskskosks. diger sitelere baktim ama bazi parcalar daha az bilindik markalardandi o yuzden biraktim Genişletmek için tıkla... https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-ares-ryzen-5-7500f-16gb-1tb-nvme-m2-ssd-asus-geforce-tuf-gaming-oc-12gb-rtx4070ti-oyun-bilgisayari-p-35891 Bunu bi inceleyin artı olarak bu sisteme birde alttan Color Master 240mm sıvı soğutucuyu ekleyin. M2 ssd yi MLD 1tb yapın.
Fakur dedi: bu civarlarda kalsa iyi olur hee şimdi anladim arkadaslarin demek istedigini jdiskskosks. diger sitelere baktim ama bazi parcalar daha az bilindik markalardandi o yuzden biraktim Genişletmek için tıkla... https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-ares-ryzen-5-7500f-16gb-1tb-nvme-m2-ssd-asus-geforce-tuf-gaming-oc-12gb-rtx4070ti-oyun-bilgisayari-p-35891 Bunu bi inceleyin artı olarak bu sisteme birde alttan Color Master 240mm sıvı soğutucuyu ekleyin. M2 ssd yi MLD 1tb yapın.
Fakur Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 126 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisliği öğrencisi 15 Kasım 2023 #9 oldvillaGGer dedi: https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-ares-ryzen-5-7500f-16gb-1tb-nvme-m2-ssd-asus-geforce-tuf-gaming-oc-12gb-rtx4070ti-oyun-bilgisayari-p-35891 Bunu bi inceleyin artı olarak bu sisteme birde alttan Color Master 240mm sıvı soğutucuyu ekleyin. M2 ssd yi MLD 1tb yapın. Genişletmek için tıkla... bu da güzel ama bu fiyatta 32gb ram almak mantikli degil mi? ATXten mAtx anakarta gecmenin nasil bir dezavantaji olur?
oldvillaGGer dedi: https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-ares-ryzen-5-7500f-16gb-1tb-nvme-m2-ssd-asus-geforce-tuf-gaming-oc-12gb-rtx4070ti-oyun-bilgisayari-p-35891 Bunu bi inceleyin artı olarak bu sisteme birde alttan Color Master 240mm sıvı soğutucuyu ekleyin. M2 ssd yi MLD 1tb yapın. Genişletmek için tıkla... bu da güzel ama bu fiyatta 32gb ram almak mantikli degil mi? ATXten mAtx anakarta gecmenin nasil bir dezavantaji olur?
Ahmetimo Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 488 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #10 Fakur dedi: bu da güzel ama bu fiyatta 32gb ram almak mantikli degil mi? ATXten mAtx anakarta gecmenin nasil bir dezavantaji olur? Genişletmek için tıkla... O sistem tam olmamış şuan toplardımda müsait değilim
Fakur dedi: bu da güzel ama bu fiyatta 32gb ram almak mantikli degil mi? ATXten mAtx anakarta gecmenin nasil bir dezavantaji olur? Genişletmek için tıkla... O sistem tam olmamış şuan toplardımda müsait değilim