RTX 4070s için 2K monitör önerisi

ucuzcuarmut

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, kendi sistemimle uyumlu bir monitör arıyorum, acaba yardımcı olur musunuz? Genellikle oyun için arada iş için kullanıyorum. Fiyat beklentim ürününe göre F/P olduğu sürece sıkıntı yok ama almışken iyi bir şey almak istiyorum. Şu an eski bir TN panel kullanıyorum.
Sistemim aşağıdaki gibi:

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçe nedir?

Hocam 15kya kadar çıkabilirim
Saolasın hocam ben de bunu düşünüyodum, acaba 165 fps kadar çıkabiliyor mu? yoksa 2kda mesela 120 Hzye kadar mı çıkabiliyor?

DisplayPort çıkışı ile 165 alabilirsin.
Hocam aldim bu monitorude kabak gibi 2 olu piksel cikti bende (sansima da olabilir, yeri de cok goz alan bir yerde) almayi dusunenler icin guncelliyim burayi (suan iade etmeye calisiyorum) tabi dedigim gibi sans meselesi kapali urun delle guvenerek aldim ama iste

Bende çıkmadı Gaming.Gen.TR'den aldım sağlam yerden almaya bak inşallah böyle bir yerden almışsındır ölü pikselde Gaming.Gen.TR yardımcı oluyor.

Bende çıkmadı Gaming.Gen.TR'den aldım sağlam yerden almaya bak inşallah böyle bir yerden almışsındır ölü pikselde Gaming.Gen.TR yardımcı oluyor.

Hocam ben de oradan aldim sans isi herhalde (bir tek ora satiyor zaten), olu pikselde bilmiyorum beni Dell'e yonlendirdiler ilgilenmek yerine, şu an iade etmeye calisiyorum (legal olarak sonucda 14 gun cayma hakkim var)

Hocam ben de oradan aldim sans isi herhalde (bir tek ora satiyor zaten), olu pikselde bilmiyorum beni Dell'e yonlendirdiler ilgilenmek yerine, şu an iade etmeye calisiyorum (legal olarak sonucda 14 gun cayma hakkim var)

Et Et serviste monitör anakartını güncelleyip bir şekilde ölü pikselden arındırıyorlar eski monitörüme öyle olmuştu AOC'tu o şu an hala yok ölü pikseli serviste hallederler.

Bende de cıktı bugün 3 tane siyah ekranda gözüküyor sadece

Son düzenleme:
Hocam 14 gün geçmediyse hemen iade et bence benimde siyahta gözüküyodu (parlak piksel deniyor sanırım) ama yayılma şansına karşın bir kaç araştırma yap istersen, 0 ürün alıyoruz uğraştığımız şeylere bak koskoca Dell firması cidden can sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…