RTX 4070S R5 7500F sisteme Zalman 600W PSU yeterli mi?

Arda3883

Hectopat
Daha fazla  
Gigabyte RTX 4070S R5 7500F'e Zalman'in kendi kasasının içinde bulunan 600W+80 Watt PSU'su yeter mi?

Monitörlü (2K+min144Hz olması lazım) 50k.

Monitorsuz 41-43 arasi.

Anakart Asus prime b650m k seç.

Kasa FSP CMT 318 seç.

42.500 oluyor.

Monitör olarak da bunu al.

Peşin fiyatına taksit olsaymis keşke bir de kargo ile geleceği için kargoda hasar alırsa ne yapacağım vatandaki kişiler umurlarinda olmaz dediler o durumda ne yapacağım.

Peşin fiyatına taksit olsaymis keşke bir de kargo ile geleceği için kargoda hasar alırsa ne yapacağım vatandaki kişiler umurlarinda olmaz dediler o durumda ne yapacağım.
Onun dışında sistem iyi

Onun dışında sistem iyi
Hasar alacağını sanmıyorum yani pek öyle konular görmüyorum. Ekran kartı kutusunda geliyor zaten.

Hasar alacağını sanmıyorum yani pek öyle konular görmüyorum. Ekran kartı kutusunda geliyor zaten.

Peki sizce bu sistem alınır mı? 43 k ya yoksa kargo riskini almak mantıklı mı buradaki PSU hiç güven vermedi 600W+80

Peki sizce bu sistem alınır mı? 43 k ya yoksa kargo riskini almak mantıklı mı buradaki PSU hiç güven vermedi 600W+80

Üste 4060 falan yazıyor onu dikkate almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…