Merhaba, sistem almayi dusunuyorum fakat hazir mi yoksa toplama mi alsam karar veremiyorum. Sizce eksisiyle artisiyla hangisi en mantiklisi?
eğer ki toplama konusunda bilgin yoksa hiç girmeye değmez. Ama eğer ki hangisi daha kârlı diye soracak olursan toplama elbette daha iyi. Hazır sistemlerde genellikle daha fazla alıyorlar bir tık. Fakat anlamıyorsanız toplamaktan hiç riske girmeye değmez hazır alın. Hazır sistem olup da bir çok güzel sistemler var, örneğin itopya, incehesap, gaming gen vesaire.Merhaba, sistem almayi dusunuyorum fakat hazir mi yoksa toplama mi alsam karar veremiyorum. Sizce eksisiyle artisiyla hangisi en mantiklisi?
hazır al hocamMerhaba, sistem almayi dusunuyorum fakat hazir mi yoksa toplama mi alsam karar veremiyorum. Sizce eksisiyle artisiyla hangisi en mantiklisi?
Eğer ki toplama konusunda bilgin yoksa hiç girmeye değmez. Ama eğer ki hangisi daha kârlı diye soracak olursan toplama elbette daha iyi. Hazır sistemlerde genellikle daha fazla alıyorlar bir tık. Fakat anlamıyorsanız toplamaktan hiç riske girmeye değmez hazır alın. Hazır sistem olup da birçok güzel sistemler var, örneğin İtopya, İncehesap, Gaming gen vesaire.
Yotuuberlerin F/P sistemleri oluyor onları beklerseniz 5K gibi ucuza alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.