RTX 4070s sistemde Windows 11'de görüntü bozuluyor

BerkerS

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 5600 | Anakart: ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II | Ekran Kartı: Asus DUAL RX6700XT | RAM: 32GB | PSU: High Power 600W 80+ GOLD | Klavye: BlitzWolf® BW-KB2
Merhaba,

Windows 11'de son zamanlarda aşağıdaki gibi görüntüler oluştu:

Ekran kartı sürücüsünü tekrar kurdum, /sfc scannow ile tarattım ancak çözemedim.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Sistem bilgisi:

Ryzen 5 5600 / 4070s.

Azınlığın yaşadığı bir problem değil bu ? Bak bir adam daha cıktı burada. 3 kişi olduk kac dakıka ıcınde Turkıyedekı bır forumda gece gece. Dunyayı dusun sımdı.

Bak 2 gün içinde kaç tane sorun yaşayan adam attım sana Çözümün hala ekran kartını değiştirmek olduğunu düşünüyorsan sana ne diyeyim kardeşim !

Studio driver kurmayı deneyin bi.

Linux'ta discord ekran paylaşımında masaüstü sesini verebilsem windows tarafını tamamen iptal edeceğim de işte.. Linux tarafını pek sallamıyor discord.

Denerim

Bi de %100 driver sorunu bu yanlışın var kesinlikle. 3 sistemimin de donanımı bozuk olamaz. Ayrıca hadi diyelim ekran görüntüsü olsun tabii ki görünecek ekran görüntüsü neyi çekiyor sanıyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…