Bi de %100 driver sorunu bu yanlışın var kesinlikle. 3 sistemimin de donanımı bozuk olamaz. Ayrıca hadi diyelim ekran görüntüsü olsun tabii ki görünecek ekran görüntüsü neyi çekiyor sanıyon
Ben de 4070 süper vardı. 2 fanlı sattım. Onun hiçbir sorunu yoktu. Şimdi 3 fanlı aldım. Aldığımdan beri bu sorun var ama böyle bir durum da var İlkte,buda galax modeliydi
Ben de 4070 süper vardı. 2 fanlı sattım. Onun hiçbir sorunu yoktu. Şimdi 3 fanlı aldım. Aldığımdan beri bu sorun var ama böyle bir durum da var İlkte,buda galax modeliydi
Sorun yok dostum. Nvidia sürücü hatası. Google'a black squares on screen/monitörde siyah kareler yaz binlerce aynı sorunu yaşayan insan bulacaksın hepsi Nvidia kullanıyor.
Sorun yok dostum. Nvidia sürücü hatası. Google'a black squares on screen/monitörde siyah kareler yaz binlerce aynı sorunu yaşayan insan bulacaksın hepsi Nvidia kullanıyor.
@aleksmc yazılımsal bir sorun ekran görüntüsünde görünecek ve bunu kronik olarak bağlayacaksın. Kolay gelsin size, rasyonel çözüm istiyorsan konu sahibi etiketlersin.
Yani rahatsız edici bir durum hocam servis ile yarın telefonda görüşmeyi deneyeceğim öncelikle. Daha sonra nasıl bir aksiyon alırım şu anda emin değilim.