Arkadaşlar sistemi yeni topladım. 750W'luk bir PSU bakıyorum şuan kullandığım marka Frisby ve hiç güvenmiyorum direkt değiştirmek istiyorum. İyi bir 750W'luk PSU önerilerinizi bekliyorum. 650W da yeteceğini söyleyen çok arkadaş oldu ama sistemi ileride yükseltmek gibi bir düşüncem olduğu için 750W PSU bakıyorum.
İyi sosyaller.
High Power Performance GD 800W 80+ Gold 66.7A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 800W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 800W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 3090, AMD Radeon RX 6900 XT gibi yeni nesil...
www.teknobiyotik.com
750W modelide var ama 800W bundan ucuz. Sağlam iyi bir psudur kullanıyorum kaç 3 senedir elektrik kesilmesi oldu falan hala sapasağlam ama coil whine var.
High Power Performance GD 800W 80+ Gold 66.7A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 800W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 800W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 3090, AMD Radeon RX 6900 XT gibi yeni nesil...
www.teknobiyotik.com
750W modelide var ama 800W bundan ucuz. Sağlam iyi bir psudur kullanıyorum kaç 3 senedir elektrik kesilmesi oldu falan hala sapasağlam ama coil whine var.
Şöyle bir internet sitesi var. Sizin bahsettiğiniz model var mıdır, bilmiyorum.
Herkes beni hoş görsün lütfen, kimi avam markalar hariç, eli tutulur marka modellerin testlerini yapıyorlar.
Şimdi, iyi PSU için bir kişisel bir de nesnel kriterler var.
Örnek olarak, nesnel bakımdan alemin feriştahı ama modüler olmayan, metrelerce karman çorman kablo ağı olan bir PSU'yu ben kişisel nedenlerle almam. Sizin tercihleriniz neler? Fiyat, vampir güç (akım), rail (devre, hat) sayısı, modülerlik, ölçülen verimlilik, hangi yükte gürültü ne kadar, yalan bilgileri hangileri, kullananların yorumları ne, hakikaten son kurşununa kadar o gücü verebiliyor mu, vs.
@cafyon Dark Power 13 850W uzerine mi yok? 12V kanallarında, standart içinde çalışan OCP koruması yok. Yarı fiyatına olan, Enermax D.F. X 850W daha performanslı bir model.
Pek tabii. Bakalım o zaman, neymiş nesnel kriterler? Şanslıyız ki Cybenetics'in kurucusu Aris incelemiş bu modeli ve burada bahsettiğim korumalardaki eksiklikleri görebiliyoruz;