RTX 4070Ti alınır mı?

Hocam ilk önce selamlar. İlk sorunuzu cevaplamak gerekirse hava soğutma (fan) ile soğutabilirsiniz. Lakin bu benim düşüncem ki istenilen kadar soğutmayabilir yahut yetersiz gelebilir. Onun dışında matrexx 70 DeepCool kasa soğutma kısmında yeterli diye biliyorum. Ayrı zaman da yanlış hatırlamıyorsam ASUS markalı üç adet fan vardı (set olarak). Ona da bakabilirsiniz. Eğer sizi bilgilendirdiysem ne mutlu bana. İyi günler ve teşekkürler.

Teşekkürler dikkatiniz için. 360 alıcam tabi. Sipariş veren zaman marka aralarında çok da fark yok. Amma Bakuye gelen zaman, ekran kartları aynı seri markalarda 4000 tl falan aralarında fark oluyor. Söylediyiniz marka Bakude bulunmuyor. Isınma render zamanı olmuyor bizde. Render işlemini en çok işlemci yapıyor. Sahne ağırlaştığı zaman ısına bilir bence.
yani matrexx 70 kasada kaliteli hava sogutma takarsam soguturmu işlemciyi ?

Hocam ilk önce selamlar. Sorunuza yanıt vermek gerekirse size şunu söyleyebilirim ki evet soğutabilir. Lakin cebinizde biraz daha bütçe varsa işlemci soğutucu alabilirsiniz. En azından işlemci içinde de sizin içinde daha iyi olabilir. Ancak bütçeniz bu durumdan etkilenecekse işlemci fanı almayabilirsiniz. Son olarak da kendi deneyimlerimi ve bilgimi işin içine katacak olursam iyi bir fan da genel olarak kasayı ve bilgisayar bileşenlerini tabii ki de soğutabilir. Son olarak da söylemem gerekirse temas olarak işlemci soğutucu her halükarda az da olsa çok da olsa fandan daha iyi soğutur burasıda kesin bilgi. Eğer sizi bilgilendirdiysem ne mutlu bana. İyi günler ve teşekkürler.

Kaliteli dediğinizin fiyatı nedir? 3-4K'ya 360mm sogutucular var onlar daha iyi olur eger kule tipiyle ayni fiyata gelecekse. Ornegin Arctic LF2 360 veya DeepCool LT720.

Kaliteli dediğinizin fiyatı nedir? 3-4K'ya 360mm sogutucular var onlar daha iyi olur eger kule tipiyle ayni fiyata gelecekse. Ornegin Arctic LF2 360 veya DeepCool LT720.
Deep Cool marka soğutucularda pompadan tıkırtı sesi geliyordu. İlk 2 ay olasıydı kullanıyordum. Bir satıcı söyledi ki, soğutucu fanlarını doğru takmıyorlar içindeki dönen tekercik cabuk arızalanliyor. Kaliteli sıvı soğutucular var ama çok paha. Yeni Deep Cool LD çıktı. Onu kullanıcam. Ya zaten satıcı tüm detallara 1 yıllık garanti ediyor. Arızalansa diger markayla deyişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…