MelihÖzer Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 3.417 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #71 Cem Arda Akgül dedi: onu daha sonradan alacağım, bütçeye dahil değil. birde belki burdan alınabilirmi? https://www.gaming.gen.tr/urun/6502...c-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Genişletmek için tıkla... Diğer parçalar benim önerdiklerimden çok düşük.
Cem Arda Akgül dedi: onu daha sonradan alacağım, bütçeye dahil değil. birde belki burdan alınabilirmi? https://www.gaming.gen.tr/urun/6502...c-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Genişletmek için tıkla... Diğer parçalar benim önerdiklerimden çok düşük.
C Cem Arda Akgül Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #72 MelihÖzer dedi: Diğer parçalar benim önerdiklerimden çok düşük. Genişletmek için tıkla... özelleştirerek olmazmı? böyle birşey düşündüm ama olurmu? Dosya Ekleri Screenshot_2025-04-30-02-45-17-778_com.opera.browser.jpg 79,9 KB · Görüntüleme: 24
MelihÖzer dedi: Diğer parçalar benim önerdiklerimden çok düşük. Genişletmek için tıkla... özelleştirerek olmazmı? böyle birşey düşündüm ama olurmu?
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.528 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #73 Cem Arda Akgül dedi: Laptoplarda çöp performans alıp kullanmaktan bıktım ondan dolayı ilk defa babamdan bağımsız olarak kendi param ile bir bilgisayar alıyorum, bilgisizim. Bu sistem 94.340 TL'ye denk geliyor, benim bütçeyle çözmezki. Genişletmek için tıkla... SSD'den kıs demiştim.
Cem Arda Akgül dedi: Laptoplarda çöp performans alıp kullanmaktan bıktım ondan dolayı ilk defa babamdan bağımsız olarak kendi param ile bir bilgisayar alıyorum, bilgisizim. Bu sistem 94.340 TL'ye denk geliyor, benim bütçeyle çözmezki. Genişletmek için tıkla... SSD'den kıs demiştim.
C Cem Arda Akgül Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #74 efebatiin dedi: SSD'den kıs demiştim. Genişletmek için tıkla... onu anladımda, benim bu attığımdamı kötüki? anakartından emin değilim bitek
efebatiin dedi: SSD'den kıs demiştim. Genişletmek için tıkla... onu anladımda, benim bu attığımdamı kötüki? anakartından emin değilim bitek
Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.030 Çözümler 32 30 Nisan 2025 #75 Xitana dedi: Neden 2 el topluyoruz birader mis gibi temiz alacağız işte sen karışma işine bak. "Küçük kardeşim" profilini 20 yaş yapıp racon kesmekle o işler oluyor mu? Sen o kötü önerilerini lütfen kendine sakla. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş anlamıyor bilgisayardan çok takmayın anca atar yapar adam kavga etmeye gelmiş foruma resmen. aynısını bende yaşadığım için
Xitana dedi: Neden 2 el topluyoruz birader mis gibi temiz alacağız işte sen karışma işine bak. "Küçük kardeşim" profilini 20 yaş yapıp racon kesmekle o işler oluyor mu? Sen o kötü önerilerini lütfen kendine sakla. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş anlamıyor bilgisayardan çok takmayın anca atar yapar adam kavga etmeye gelmiş foruma resmen. aynısını bende yaşadığım için