İsmet İkier
Decapat
Daha fazla
2K ile 1080P'nin farkını iki cihazı yan yana getirmediğiniz sürece anlamazsınız.
Asıl 1080P'den 4kya geçmek mantıklı olur.
Teşekkürler hiç PC m olmadığı için düşüncelerimi biraz mantığa biraz internettekilere göre vermek zorunda kalıyorum. Arkadaşım 2K kaldıran bir ekran kartı olmasına rağmen 1080p aldı monitörü gayet yeterli olduğunu düşünüyordum bende. 1080P'den 4K ya geçmeyi de mesleği elimize alınca hallederiz muhtemelen herkese nasip olur inşallah istediği şekilde.
hocam rahatsız ediyorum ama birşey soracağım. yarın PC geldiğinde furmark testi yapılmıştı ama tekrar yapmayı düşünüyorum da ve yanında işlemci+ram occt testini de yapacağım. sizce işlemci ve ekran kartı Max kaç derece olmalıdır bu laptopta . ve occt testini ne kadar süre yapmalıyım gerçekten sağlam olduğundan emin olmak için
Hocam rahatsız ediyorum ama bir şey soracağım. Yarın PC geldiğinde FurMark testi yapılmıştı ama tekrar yapmayı düşünüyorum da ve yanında işlemci+RAM OCCT testini de yapacağım. Sizce işlemci ve ekran kartı Max kaç derece olmalıdır bu laptopta. Ve OCCT testini ne kadar süre yapmalıyım gerçekten sağlam olduğundan emin olmak için.
@Bay Onur
Nedense üstünden saatler geçmesine rağmen mesajımı atmak yerine düzenledi o yüzden 2 kez bildirim geldiyse özür dilerim.
neden mesajım düzenleme olarak algılanıyor...
Son düzenleme: