RTX 4080 GTA 6 kaldırır mı?

Pawters

Zeptopat
Daha fazla  
Öncelikle selam
Gerçekten artık yeni dönemin konusu GTA 6 kaldırır mı meselesine giriş yapmak istiyorum(evet kaldırır ama ileride güzel performans verir mi?). İnanın kafam çok karışık ve ne alsam diye sürekli düşünmeye başladım.
Aklımdaki konu GTA için PC mi yoksa konsol mu almak daha mantıklı? Çünkü kafayı bozup ASUS ROG 4080 serisinden almak ve oyun çıktığında tabiri caizse akmak istiyorum ama yeterli olur mu bilmiyorum (yani oyun çıktığında 4080 ile rahat oynar mıyım bilmiyorum). Ha sadece oyun için değil iş için de kullanacağım laptopu ama acaba Xbox Series X veya PS 5 alıp kalan parayla ortalama bir PC almak mı daha mantıklı karar veremedim.

Son düzenleme:
Kaldırması lazım. Öbür türlü aristokratlar için oyun yapacak değiller ya?

Millet 1000-2000 serisiyle oynar mıyım diye soruyor, ona bir şey demiyorum ancak. 4080 de oynatsın bir zahmet, bu kadar kafaya takmaya gerek yok. 4080 açmayacak ise, ne açacak?

Kusuruma bakmayın yanlış anlaşıldım sanırım ama şöyle düzelteyim, açmasına açar evet ama böyle uzun dönemler rahat ettirir mi? Saygılar.

Kusuruma bakmayın yanlış anlaşıldım sanırım ama şöyle düzelteyim, açmasına açar evet ama böyle uzun dönemler rahat ettirir mi? Saygılar.
Ettirir tabi ki, basit bir karttan bahsetmiyoruz. 4080'den bahsediyoruz, uzun dönem ne isterseniz rahat rahat oynar edersiniz. 4080 bile uzun yıllar açmayacak ise, hangi kart açacak?

Bu bir teknoloji ve teknoloji her zaman gelişiyor ayak uydurmak gerekir yeni bir seri çıktığında kartınızı satıp yenisini alırsınız.

Bu arada aklınızda bulunsun GTA 6 ilk önce PS5, X gibi konsollara çıkacak ardından belki bir yıl sonra pc'ye gelir. Yani başlıca amacınız bu oyunsa konsol da düşünebilirsiniz. Ayrıca tüm sosyal üyeleri, şahsın mesajında "laptop" geçiyor yani 4080'li bir laptop almayı düşünüyor anladığım kadarıyla. Laptoplara çok hakim değilim ancak bildiğim laptopdaki ve masaüstündeki ekran kartların isimleri aynı olsa da performansları belli bir farklılık gösterebiliyor. Değerlendirmenizi mobile 4080 üzerinden yaparsanız daha yardımcı olabilir. Bunun dışında masaüstü 4080 alırsanız GTA 6'ya bir sorun yaşacağınızı düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…