Gaming.gen.tr sitesinde aşağıdaki linkteki RTX 4080'li sistem alınır mı? Sistemdeki parçalar ekran kartı hariç bana göre kötü gözüküyor fakat bu fiyata RTX 4080'li sistem olması düşündürüyor. Önerileriniz nelerdir?
ULTIMA-4080 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 4080 ekran kartı ve INTEL Core i5-13400F işlemci ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
Temel amaç oyun. Monitör var. Biliyorum farkındayım bütçem olsa 70k ile kendim DDR5, Z790'lı sistem dizip keyfime bakacaktım. Maksimum bütçem 55'i zorluyor en fazla. Ne dizebilirim bilemiyorum.
Özelleştirerek düzenlediğimde son hali aşağıdaki gibi oldu. Sizce daha iyisi dizilir mi?
Temel amaç oyun. Monitör var. Biliyorum farkındayım bütçem olsa 70k ile kendim DDR5, Z790'lı sistem dizip keyfime bakacaktım. Maksimum bütçem 55'i zorluyor en fazla. Ne dizebilirim bilemiyorum.
Özelleştirerek düzenlediğimde son hali aşağıdaki gibi oldu. Sizce daha iyisi dizilir mi? Eki Görüntüle 1774706
46.5K bütçede zaten 4080 toplanır.
Monitör çözünürlüğünüzü belirtin.
Bütçe 55K zorlarım demişsiniz fakat 4K monitör var ise bu bütçenin hepsi kullanılmadan daha ucuz yollu bir 4080 toplanabilir. Fakat derseniz ki bütçenin hepsini kullanacağım, o zaman çok daha iyisi toplanır.
46.5K bütçede zaten 4080 toplanır.
Monitör çözünürlüğünüzü belirtin.
Bütçe 55K zorlarım demişsiniz fakat 4K monitör var ise bu bütçenin hepsi kullanılmadan daha ucuz yollu bir 4080 toplanabilir. Fakat derseniz ki bütçenin hepsini kullanacağım, o zaman çok daha iyisi toplanır.
Gainward GeForce RTX 4080 Phoenix 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Deep Cool CG560 4X-RGB Mid-Tower Fanlı Bilgisayar Kasası Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
DeepCool PK750D 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.