Bilgisayar sistemini toplamak için kendi araştırmalarımı yaparak uygun gördüğüm bileşenleri belirledim. Ancak, bu konuda tecrübeli kişilerin öneri ve eleştirilerine açığım. Toplamak istediğim yeni sistemi aşağıda bulabilirsiniz.
Toplam maliyeti 18 Aralık 2023 itibariyle 93.000 TL (dolar kuru 29 TL) olarak hesaplanmaktadır. Bütçem ise 100.000 TL.
Bilgisayar sistemini toplamak için kendi araştırmalarımı yaparak uygun gördüğüm bileşenleri belirledim. Ancak, bu konuda tecrübeli kişilerin öneri ve eleştirilerine açığım. Şu anki sistemimi aşağıda bulabilirsiniz.
Toplam maliyeti 18 Aralık 2023 itibarıyla 93.000 TL (dolar kuru 29 TL) olarak hesaplanmaktadır. Bütçem ise 100.000 TL.
Benchmarks of the single thread performance of CPUs. This chart comparing CPUs single thread performance is made using thousands of PerformanceTest benchmark results and is updated daily.
www.cpubenchmark.net
Oyun bilgisayarı olarak kullanacagım için, tek çekirdekli kuvvetli işlemci istiyorum. Sizin önerdiğiniz işlemci çok düşük kalmazmı o ekran kartının yanında?
Bilgisayar sistemini toplamak için kendi araştırmalarımı yaparak uygun gördüğüm bileşenleri belirledim. Ancak, bu konuda tecrübeli kişilerin öneri ve eleştirilerine açığım. Toplamak istediğim yeni sistemi aşağıda bulabilirsiniz.
Toplam maliyeti 18 Aralık 2023 itibariyle 93.000 TL (dolar kuru 29 TL) olarak hesaplanmaktadır. Bütçem ise 100.000 TL.
evet fiyat konusunda rekabet edilemiyor bunlarla. yukarıda ki çekirdek hızı 2580mhz galax a ait bende 4070ti var mhz 2700 sen düşün ne kadar 4080 acaba?
evet fiyat konusunda rekabet edilemiyor bunlarla. yukarıda ki çekirdek hızı 2580mhz galax a ait bende 4070ti var mhz 2700 sen düşün ne kadar 4080 acaba?