RTX 4080 için 7000 TL AM5 işlemci

Maalesef her şeyin fiyatı artıyor. Aslında işlemci konusunda da biraz kıstım. Bu kadar geliyor elimden.

Ya yapacak bir şey yok bende 4070'li AM5 DDR5 sistem toplayacaktım fiyatlar arttı elimden imzaya koyduğum sistem geldi mecburen. Hayat şartları değil ülke şartları diyelim. Fiyatı 5K olmadan alın.

58k civarı. Şu an 4080 indirimde diye almak istedim. Sıfırdan ddr5 sistem toplayacağım.

Uyumluluğu nasıl anlayabilirim?

Yapıştır.

Kasanızın üstünde sıvı soğutma desteği var mı?
Kasayı yeni alacağım modeli şu:

Attığım sistemin tamamen aynısını satın al. Darboğaz da olmaz.

Hocam bu kasayı ilk defa görüyorum üst kısmında sıvı soğutma var ama kaç mm olduğunu bilmiyorum kusura bakmayın. Kaç mm olacağını bilen varsa yazar ona göre sıvı soğutma alın alacaksanız.

Hocam sistem iyi görünüyor fakat toplarken fsy ve lian li gibi markalara güvenemedim. Alınır mı bunlar.

Hocam sistem iyi görünüyor fakat toplarken fsy ve lian li gibi markalara güvenemedim. Alınır mı bunlar.
Emin ol diğer markalardan daha çok güvenmen gereken markalardır. FSP en iyi psu'ları üreten markalardan birisidir. Lian li ise çok iyi bir kasa ve soğutucu üreten bir markadır.

Peki 7700 için soğutucu gerekmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…