M2 Vidası Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 402 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #31 Jesus Wicked dedi: 1000'TL'lik hava soğutucu yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... esterada dedi: Peki 7700 için soğutucu gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bu kasanın üstüne bildiğim kadarıyla 240mm takılabiliyor.
Jesus Wicked dedi: 1000'TL'lik hava soğutucu yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... esterada dedi: Peki 7700 için soğutucu gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bu kasanın üstüne bildiğim kadarıyla 240mm takılabiliyor.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.167 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #32 M2 Vidası dedi: Hocam bu kasanın üstüne bildiğim kadarıyla 240mm takılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutucu için bütçe yoksa hava soğutma yeterli olur ondan bahsettim. ID-COOLING SE-224-XTS Kule Tipi İÅlemci SoÄutucu ID-COOLING SE-224-XTS Siyah Kule tipi iÅlemci soÄutucu sipariÅ ekranı www.gelbura.com Uyumluluk kısmında am5 uyumluğu var.
M2 Vidası dedi: Hocam bu kasanın üstüne bildiğim kadarıyla 240mm takılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutucu için bütçe yoksa hava soğutma yeterli olur ondan bahsettim. ID-COOLING SE-224-XTS Kule Tipi İÅlemci SoÄutucu ID-COOLING SE-224-XTS Siyah Kule tipi iÅlemci soÄutucu sipariÅ ekranı www.gelbura.com Uyumluluk kısmında am5 uyumluğu var.
M2 Vidası Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 402 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #33 Jesus Wicked dedi: Sıvı soğutucu için bütçe yoksa hava soğutma yeterli olur ondan bahsettim. Genişletmek için tıkla... SE-224-XTS alabilir 1000 TL civarlarındaydı AM5 uyumlu. (F5 atmadım yazarken görmemişim kb.)
Jesus Wicked dedi: Sıvı soğutucu için bütçe yoksa hava soğutma yeterli olur ondan bahsettim. Genişletmek için tıkla... SE-224-XTS alabilir 1000 TL civarlarındaydı AM5 uyumlu. (F5 atmadım yazarken görmemişim kb.)
E esterada Decapat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 313 15 Ağustos 2023 #34 Jesus Wicked dedi: Sıvı soğutucu için bütçe yoksa hava soğutma yeterli olur ondan bahsettim. ID-COOLING SE-224-XTS Kule Tipi İÅlemci SoÄutucu ID-COOLING SE-224-XTS Siyah Kule tipi iÅlemci soÄutucu sipariÅ ekranı www.gelbura.com Uyumluluk kısmında am5 uyumluğu var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam sistem harika duruyor. En yakın zamanda alacağım indirimi kaçırmadan iyi sosyaller.
Jesus Wicked dedi: Sıvı soğutucu için bütçe yoksa hava soğutma yeterli olur ondan bahsettim. ID-COOLING SE-224-XTS Kule Tipi İÅlemci SoÄutucu ID-COOLING SE-224-XTS Siyah Kule tipi iÅlemci soÄutucu sipariÅ ekranı www.gelbura.com Uyumluluk kısmında am5 uyumluğu var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam sistem harika duruyor. En yakın zamanda alacağım indirimi kaçırmadan iyi sosyaller.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.167 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #35 esterada dedi: Teşekkür ederim hocam sistem harika duruyor. En yakın zamanda alacağım indirimi kaçırmadan iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Bence mümkün olabilecek en kısa sürede hepsini sipariş et.
esterada dedi: Teşekkür ederim hocam sistem harika duruyor. En yakın zamanda alacağım indirimi kaçırmadan iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Bence mümkün olabilecek en kısa sürede hepsini sipariş et.
E esterada Decapat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 313 15 Ağustos 2023 #36 M2 Vidası dedi: SE-224-XTS alabilir 1000 TL civarlarındaydı AM5 uyumlu. (F5 atmadım yazarken görmemişim kb.) Genişletmek için tıkla... Size de teşekkür ederim hocam en son kararım yukarda hocamın attığı sistem.
M2 Vidası dedi: SE-224-XTS alabilir 1000 TL civarlarındaydı AM5 uyumlu. (F5 atmadım yazarken görmemişim kb.) Genişletmek için tıkla... Size de teşekkür ederim hocam en son kararım yukarda hocamın attığı sistem.
V Virtudex Decapat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 896 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #37 UcanMuz dedi: 7600 kule tipi ile soğutabilinecek bir işlemci değil. Max 80-85 derece olur. Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsunuz. AK620 ile 75 derece yükte kullanıyorum Kasamın hava akışı iyi olmasına rağmen esterada dedi: Hocam sistem iyi görünüyor fakat toplarken fsy ve Lian Li gibi markalara güvenemedim. Alınır mı bunlar. Genişletmek için tıkla... Lian Li çok iyi bir marka sadece TR fazla bilinmiyor
UcanMuz dedi: 7600 kule tipi ile soğutabilinecek bir işlemci değil. Max 80-85 derece olur. Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsunuz. AK620 ile 75 derece yükte kullanıyorum Kasamın hava akışı iyi olmasına rağmen esterada dedi: Hocam sistem iyi görünüyor fakat toplarken fsy ve Lian Li gibi markalara güvenemedim. Alınır mı bunlar. Genişletmek için tıkla... Lian Li çok iyi bir marka sadece TR fazla bilinmiyor
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.167 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #38 Virtudex dedi: Doğru söylüyorsunuz. AK620 ile 75 derece yükte kullanıyorum Kasamın hava akışı iyi olmasına rağmen Genişletmek için tıkla... Bu kasanın hava akışı da çok iyi. Hatta büyük ihtimal sizinkinden daha iyidir. Havalar da soğuyacak 2 3 aya. Biraz soğuyunca full yükte 65i geçmez.
Virtudex dedi: Doğru söylüyorsunuz. AK620 ile 75 derece yükte kullanıyorum Kasamın hava akışı iyi olmasına rağmen Genişletmek için tıkla... Bu kasanın hava akışı da çok iyi. Hatta büyük ihtimal sizinkinden daha iyidir. Havalar da soğuyacak 2 3 aya. Biraz soğuyunca full yükte 65i geçmez.
E esterada Decapat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 313 15 Ağustos 2023 #39 Jesus Wicked dedi: Bu kasanın hava akışı da çok iyi. Hatta büyük ihtimal sizinkinden daha iyidir. Havalar da soğuyacak 2 3 aya. Biraz soğuyunca full yükte 65i geçmez. Genişletmek için tıkla... Hocam son bir soru daha 7700 7700x fark eder mi hem sıcaklık hem güç konusunda?
Jesus Wicked dedi: Bu kasanın hava akışı da çok iyi. Hatta büyük ihtimal sizinkinden daha iyidir. Havalar da soğuyacak 2 3 aya. Biraz soğuyunca full yükte 65i geçmez. Genişletmek için tıkla... Hocam son bir soru daha 7700 7700x fark eder mi hem sıcaklık hem güç konusunda?
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.167 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #40 esterada dedi: Hocam son bir soru daha 7700 7700x fark eder mi hem sıcaklık hem güç konusunda? Genişletmek için tıkla... Sıcaklık konusunda çok fark eder. Sıcak olur baya x olan. Fps olarak da %3 4 daha fazla fps alırsın ama değmez o sıcaklığa.
esterada dedi: Hocam son bir soru daha 7700 7700x fark eder mi hem sıcaklık hem güç konusunda? Genişletmek için tıkla... Sıcaklık konusunda çok fark eder. Sıcak olur baya x olan. Fps olarak da %3 4 daha fazla fps alırsın ama değmez o sıcaklığa.