Hocam bu kasaya çok baktım da içinde ki PSU hakkında pek bilgi bulamadım. Corsair RM850 CP-9020235-EU 850W 80+ Gold veya MSI 850W 80+ GOLD MPG A850G PSU kullanmayı düşünüyorum sonuçta en önemli parçalardan birisi PSU.Cougar MX660 Mesh RGB CGR-5BMSB-MESH-RGB-C GEX 850W 80+ Gold Temperli Cam Mesh USB 3.1 E-ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Teşekkür ederim hocam. Bu kasa zaten hep aklımın bir köşesinde bekliyor videolarını falanda izledim gayet ferah sağlam bir kasa kablolama konusunda da iyi. Hem ön panelinde ki USB Type-C bağlantısı hem de mikrofon ve kulaklık girişi ayrı ayrı ne arasam var bu kasada maşallah demek düşüyor insana sadece ama PSU söz konusu olunca bir düşündürmüyor değil.@BilalShnn Cougar kalitelidir araştırayım bulursam atarım.
Tamamdır hocam başka bir seçenek bulamazsam bu kasaya yöneleceğim. Üstüne üstlük içinde 6 tane ARGB kablo bağlanabilecek kontrolcü var buna 4 fan bağlantısını yaptıktan sonra kalan iki portundan birine sıvı soğutucunun içinden çıka dönüştürücü ile 3 ARGB kablosunu dönüştürücü ile tek kabloya indirilip bu entegreye bağlanabilir mi acaba? Hem anakartta extra port arama derdi olmaz hem de anakartın yazılımı üzerinden kolayca renklendirmeler yapılabilir. Umarım böyledir. Eğer ki böyleyse bir portta boş bile kalıyor başka bir şey için değerlendirilebilir.Şahsım adına alırdım. Cougar hafife alınacak bir marka değil.COUGAR GEX - Power Supply - COUGAR
GEX COUGAR GEX is a high-quality 80Plus Gold certified PSU with flawless power delivery at 40°C environments. Efficient, silent and durable, GEX is the best answer for those looking for the best value in PSUs. GEX COUGAR GEX is a high-quality 80Plus Gold certified PSU with flawless power...cougargaming.com
Hocam bu kasada fenaymış ya ben o kadar araştırdım bu kayaya hiç denk gelmedim hayret doğrusu bu kasaya hemen bir bakayım videolarını falan izleyim. Bu arada o PSU 4080 için biraz az kalmaz mı ustam?Antec DF800 FLUX DARK Mid-Tower Gaming Kasa Uygun Fiyatları ile Tebilonda
ANTEC Marka Antec DF800 FLUX DARK Mid-Tower Gaming Kasa Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com DF800 FLUX is the Best Cheap Gaming PC Mid Tower Case with ATX/ 3 x 120mm ARGB , 1 x 120mm Reverse Fan, & 1 x 120mm Fans Included/Dual AirFlow/Tempered Glass Side Panel - Antec
The DF800 FLUX mid-tower gaming case is well equipped with an industry-leading design of advanced ventilation, Mainboard Support ATX , Micro-ATX, Mini-ITX Front Access & Controls Power, LED Control Button, 2 x USB3.0, HD-AUDIO Expansion Slots’www.antec.com
High Power Super GD+ Series 750W 80+ GOLD Smart Fan, Full Moduler Güç Kaynağı (HP1-F750GD-F14C) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } HP1-F750GD-F14C...www.teknobiyotik.com