RTX 4080 için kasa ve soğutucu önerisi

ughilus

Hectopat
Daha fazla  
RTX 4080 ve i913900KF için kasa ve soğutucu önerilerinizi bekliyorum. Anakart linki aşağıda:

MSI MAG Z790 Tomahawk Wi-Fi anakart, ATX - 12. ve 13. nesil Intel işlemcileri destekler. Jen, LGA 1700 - 90A SPS VRM, DDR5 Memory Boost 7200+MHz/OC, PCI-e 5.0 & 4.0 X16, 4 X M.2 Gen4, Wi-Fi 6E https://amzn.eu/d/dhVR3LM

Öncelikle cevap için teşekkürler bu ikili yerine aşağıdaki ikiliyi alsam fark eder mi Amazon'dan ve İtopya'dan toplu sipariş vereceğim de.

Öncelikle cevap için teşekkürler bu ikili yerine aşağıdaki ikiliyi alsam fark eder mi Amazon'dan ve İtopya'dan toplu sipariş vereceğim de.

Kasa olarak Lancool III daha iyi bir kasa ve Arctic Liquid Freezer II için o kadar para vermeye gerek yok LS720 ile test sonuçları aynı

Peki kasayı NZXT soğutucuyu LS720 alsam çok bir fark olur mu dediğim gibi ürünleri toplu alacağım.
Kasa olarak bu daha iyi
NZXT H7 için o kadar para verilmez.

Peki kasayı NZXT soğutucuyu LS720 alsam çok bir fark olur mu dediğim gibi ürünleri toplu alacağım.
NZXT kasa almak mantıksız her parçayı itopyadan veya amazondan toplamakda mantıksız Lancool III Gencergaming'ten bence alın. Özelliklerinide bırakıyorum buraya.

Son düzenleme:
Kasa olarak bu daha iyi.
NZXT H7 için o kadar para verilmez.

NZXT kasa almak mantıksız her parçayı İtopya'dan veya Amazon'dan toplamakda mantıksız LANCOOL II'ı Gençer Gaming'ten bence alın. Özelliklerini de bırakıyorum buraya.

Anladım öneri için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı