RTX 4080 ile oyunlarda GPU kullanımı %0

Görüntü aktarma kablosunu nereye taktınız? NVIDIA denetim masasını açıp Surround, PhysX yapılandırmasına girip RTX 4080 seçer misiniz?

Dostum biosunu fabrika ayarlarına döndürüp tekrar dener misin? Kartı taktından sonra biosu hiç defaulta döndürdün mü?

Şuan direkt işlemciyi kullanıyor gibi duruyor. CPU %100 olması da normal değil.
yaptım hocam olmadı

Hocam şimdi aklıma geldi acaba Intel'in grafik birimini kullanıyor olabilir mi? Asıl ekran kartını görmüyor o yüzden bir Intel Control paneli falan varsa oradan bir baksana. Hocam donanım hızlandırmalı GPU zamanlamasını aktif edin internette böyle bir çözüm buldum.

Görüntü aktarma kablosunu nereye taktınız? NVIDIA denetim masasını açıp Surround, PhysX yapılandırmasına girip RTX 4080 seçer misiniz?

Hocam şimdi aklıma geldi acaba Intel'in grafik birimini kullanıyor olabilir mi? asıl ekran kartını görmüyor o yüzden bir Intel Control paneli falan varsa oradan bir baksana.
yok hocam denedim olmadı

Donanım hızlandırmalı GPU zamanlamasını açın. Windows ayarlar>sistem>ekran>grafik ayarları>açık konuma getirin. Reset atın açtıktan sonra bir kere aktif olması için. Bu da işe yaramazsa ekran kartının biosunun bozuk olduğunu düşüneceğim.Kartı nereden aldınız?

Başka DP'a takmayı dener misiniz?

açık zaten hocam

Başka DP'a takmayı dener misiniz?

Sanmıyorum ama deniyeyim hocam

Hocam bence sorun sizin Intel grafik birimini kullanması onu bir şekilde deaktif yapmanız lazım.MUX switch diye bir ayar varmış sanırım onunla alakalı
görüntü bağdaştırıcıda görünmüyor zaten eski ekran kartını kullanırken iptal etmiştim hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…