RTX 4080 ile sistem toplama önerisi

Talha Karakaya

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

B350 Tomahawk anakart ile R7 5800x3D kullanıyorum. 1050W High Power modüler PSU var sistemimde ve G.Skill Trident Z Neo 3200MHz 2x8 16 GB RAM kullanıyorum. Bu sistemde ek olarak Cooler Master ML240L sıvı soğutma bulunuyor.

Dragos'un yeni kasalarıyla beraber mevcut ekran kartıma uyum sağlayacak R7 bir AM5 sistem toplamayı planlıyorum. 32 GB RAM'li güzel bir anakart vs sistem önerebilir misiniz?

Öneri istediğim ekipmanlar çok ütopik rakamlara çıkmayacak seviyede.

İşlemci, sıvı soğutma, anakart, RAM ve kasaya takabileceğim ek fan.

Almayı düşündüğüm kasada aşağıdaki linktedir;

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba,

B350 Tomahawk anakart ile R7 5800x3D kullanıyorum. 1050W High Power modüler PSU var sistemimde ve G.Skill Trident Z Neo 3200MHz 2x8 16 GB RAM kullanıyorum. Bu sistemde ek olarak Cooler Master ML240L sıvı soğutma bulunuyor.

Dragos'un yeni kasalarıyla beraber mevcut ekran kartıma uyum sağlayacak R7 bir AM5 sistem toplamayı planlıyorum. 32 GB RAM'li güzel bir anakart vs sistem önerebilir misiniz?

Öneri istediğim ekipmanlar çok ütopik rakamlara çıkmayacak seviyede.

İşlemci, sıvı soğutma, anakart, RAM ve kasaya takabileceğim ek fan.

Almayı düşündüğüm kasada aşağıdaki linktedir;

Bu beni aşar malesef yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa buyursun:).

Arkadaşlar Merhaba,

Nvidia RTX 4080 ekran kartım var ve 16GB RAM'li AM4 bir sistem kullanıyorum.

Artık yeni nesil bir DDR5 sisteme geçmek istiyorum ileriye dönük rahat güncellenebilir.

Ryzen 7-9 veya İntel İ7 bir işlemci ve 360mm Sıvı soğutma düşünüyorum sistemde.

B350 anakartımı 2016'da almıştım yıl 2024 hala kullanabiliyorum.
AMD'nin bu sabit soketi uzun süre kullandırtmasından AM5 bir sisteme geçmek mi yoksa İntel İ7 sisteme geçmek mi emin olamadım konu hakkında fikirlerinizi rica ederim.

B350 Tomahawk ile R7 5800X3D kullanıyorum şu anda.

(Mevcut kullanmış olduğum PSU 1050W High Power.)
https://www.hepsiburada.com/high-po...50gd-f14c-p-HBCV000008G2XR?magaza=Hepsiburada
İyi günler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı