RTX 4080 laptop önerisi

DumpcesTR

Hectopat
Maalesef 2 ay önce araştırmadan MSI GF63 Thin aldım ve artık bu laptopu kardeşime verme kararı aldım. Üniversite okuyorum ve part time çalışıyorum. Ailemin de desteğiyle 75K'ya kadar bütçem var en az 5-6 yıl beni götürecek bir laptop arıyorum. Şu anlık uygun olarak bunu buldum ama güzel başka önerileri de bekliyorum.

Fiyatı güzel düşmüş ayrıca satıcı direk HP.

Karşılaştırınca çok daha iyi bu sağ ol önerin için sanırım bundan iyi F/P gelmez ama bekliyeyim yine.

Yanlış bilmiyorsam Vector'un daha iyi bir soğutma sistemi var. Kalite olarak da önde. Bu bütçede Vector alınması daha iyi olur @Xevanior @403976

Vector'un daha iyi bir soğutma sistemi var. Kalite olarak da önde. Bu bütçede Vector alınması daha iyi olur @Xevanior

Bu Vector'un ekranı FHD 144Hz + 16inç o yüzdende içimde bir şüphe uyandırdı sizin dediğiniz Vector bu olabilir belki aralarında 30k fark var https://www.hepsiburada.com/msi-vec...240hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00004Q8I8D

Bu cihaz bu fiyata altın değer, ekran kartı 175 watt ayrıca.

Büyük ihtimal alacağım bunu bu gece siparişi veririm en geç.

Omen'in malzeme kalitesi kötü biraz F/P olduğu için. Uzun yıllar götürebilmesi için bence MSI alın. Sonrasında SSD ve RAM ekleyebilirsiniz zaten.

SSD+RAM de sıkıntı yok eklerim onları ama ekranı FHD 144Hz+350nit ekranı oldugu için şüphe oluyor.

Omen'in malzeme kalitesi kötü biraz F/P olduğu için. Uzun yıllar götürebilmesi için bence MSI alın. Sonrasında SSD ve RAM ekleyebilirsiniz zaten.

Omen limit dolu 13500HX Monster ile aynı performansı veriyor önermem paranıza yazık olur.

Biraz daha araştırayım o zaman 75k ya kadar öneri sunarsanız sevinirim.

Işlemciden maksimum performans almak istiyorsan HP markasını elemen lazım dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…