RTX 4080 laptop önerisi

Hocam atılan cihazı 4080 zannettim. Demin fark ettim 4090 olduğuunu ve düzelltim. Kusura bakmayın.

Neredeyse 6-7aylık maaşımı vereceğim artık yapacak bir şey yok. Sanırım satın alımım yarına sarkacak telefonu açmadılar tüm önerileriniz için hepinize çok teşekkür ederim umarım daha iyileri sizin olur .

Cümlemize. Almışken en iyisini alıyorsunuz sonuçta, zaten zaman akıp gidiyor. 7 ay sonra ne hızlı geçmiş zaman diyeceksiniz

Hayırlı olsun şimdiden. Bütçeyi zorlayacaksa 4080 Vector'e de bakabilirsiniz, o da çok güzel ürün.

Cümlemize. Almışken en iyisini alıyorsunuz sonuçta, zaten zaman akıp gidiyor. 7 ay sonra ne hızlı geçmiş zaman diyeceksiniz

Aynen öyle şanslıyımki ailem çok destek çıkıyor bende onlara cok yük olmamak için çalışıyordum en azından böyle bir şeye para harcamak benim için çok daha iyi olacak.

Hayırlı olsun şimdiden. Bütçeyi zorlayacaksa 4080 Vector'e de bakabilirsiniz, o da çok güzel ürün.

Yok hocam onlardada en fazla 6taksit peşin oluyor benim için aylık ödenecek tutar önemli oldugu için 90bin 12ay vadesiz daha uyguna geliyor. Üstteki hocamında dedigi gibi almışken en iyisini almak içimi daha ferah tutar.

Madem aileniz yardım edecek, biraz daha zorlamak daha mantıklı çünkü artık bilinçli eskitme oranı arttı. Bir anda 3000 serisi eskidi.

Madem aileniz yardım edecek, biraz daha zorlamak daha mantıklı çünkü artık bilinçli eskitme oranı arttı. Bir anda 3000 serisi eskidi.

Hocam RTX50 serisinimi bekliyeyim daha üstü için . Bir de RTX4090'un eskiyeceğini sanmıyorum RTX2080 bile hala kullanılıyor ve çok iyi performans sergiliyor.

Beklemeyin. Bugün aldığınız ertesi gün zamlanıyor. Mahsun Karaca'nın araba alamayan adam skeçine benzer sonucunuz

Ha pardon ben cümleyi tamamen yanlış anladım doğru diyorsunuz. 15 Ocakta buraya tekrar güncelleme olarak laptopun güncel fiyatını atarım vay be iyi ki almışım derim.

@Xevanior sanada inşallah MSI GF63 Thin'den MSI titan veya MSI vectora geçmek nasip olur. Allah kurtarsın sendende evrim bekliyorum.

İnşallah, sağ olun. 2 sene daha beraberim GF63'le, üniversiteye geçince güzel bir şey almak istiyorum.

Firmalar optimizasyon sorunlu oyunlar çıkarmasa problem çekmeyecek çoğu oyuncu. Özellikle son zamanlarda bu tarz oyunların sayısı arttı. Büyük ekran kartı firmaları oyunları böyle çıkarmaları için yapımcılara arkadan para yediriyor bence ya da yapımcılar bu konuya özen vermiyorlar. Oyunların grafiklerinde de aman aman bir gelişme de yok şu anlık, ona rağmen nasıl bu kadar sorunlu olabiliyor bu oyunlar anlamıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…