S Seriously Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #1 RAM 16 GB Ekran kartı RTX 4080 İşlemci I9-13900HX ASUS ROG STRIX G18 4080 laptop kullanıyorum. İlk aldığımda 100 120 FPS arasında oynadığım oyunda şu an 70 FPS'i zor görüyorum, her türlü şeyi denedim ancak bir türlü çözüm bulamıyorum. Sizce ne yapmalıyım? GPU 2 dahili ekran kartı bu arada. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2024
ASUS ROG STRIX G18 4080 laptop kullanıyorum. İlk aldığımda 100 120 FPS arasında oynadığım oyunda şu an 70 FPS'i zor görüyorum, her türlü şeyi denedim ancak bir türlü çözüm bulamıyorum. Sizce ne yapmalıyım? GPU 2 dahili ekran kartı bu arada.
M mazda 3 Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 561 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #2 Laptop çok sağlam aslında soğutma olarakda başarılı modellerden ama cpu 95 derecelerde çok değilmi acaba islemci kisiyor mu sıcaklıktan dolayi
Laptop çok sağlam aslında soğutma olarakda başarılı modellerden ama cpu 95 derecelerde çok değilmi acaba islemci kisiyor mu sıcaklıktan dolayi
S Seriously Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #3 mazda 3 dedi: Laptop çok sağlam aslında soğutma olarak da başarılı modellerden ama CPU 95 derecelerde çok değil mi acaba islemci kisiyor mu sıcaklıktan dolayi. Genişletmek için tıkla... Onu ben de düşündüm, peki RAM'ler yetmiyor olabilir mi çünkü tam sınıra dayanmış durumda.
mazda 3 dedi: Laptop çok sağlam aslında soğutma olarak da başarılı modellerden ama CPU 95 derecelerde çok değil mi acaba islemci kisiyor mu sıcaklıktan dolayi. Genişletmek için tıkla... Onu ben de düşündüm, peki RAM'ler yetmiyor olabilir mi çünkü tam sınıra dayanmış durumda.
M mazda 3 Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 561 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #4 Hocam o laptopu zorlucak oyun yok şuan ramlardan olacağını sanmıyorum ama belki daha bilgili birisi yazar ama laptop fazlasıyla güncel ve iyi
Hocam o laptopu zorlucak oyun yok şuan ramlardan olacağını sanmıyorum ama belki daha bilgili birisi yazar ama laptop fazlasıyla güncel ve iyi