RTX 4080 montajı nasıl olmalı?

Lucillias

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Ektede gönderdiğim üzere ekran kartını takıp sabitledim fakat kasada 1 kablo var ekran kartının kutusundan da şu şekilde bir kablo çıktı bunun bağlantısını nasıl yapmalıyım? Eski bir ekran kartından geçtiğim için kafam karıştı. Başka da bağlantı yeri göremiyorum ya da ben mi yanlışlık yapıyorum?

3 adet 8 pin PCI-e -PSU'dan gelecek, eski ekran kartına taktığın giriş- girişini bir uca 12 PIN'i de 4080'e takacaksınız.

Kablo çoklayıcının tek taraflı kısmını ekran kartına, diğer taraflarınıda PSU'dan gelen 3'lü kabloya takman gerek.

Kablo çoklayıcının tek taraflı kısmını ekran kartına, diğer taraflarınıda PSU'dan gelen 3'lü kabloya takman gerek.
Psudan gelen tek kablo var gördüğüm 3 kablonun 2'si boşta mı kalacak anlamadım.

PSU'n yeni ve ATX 3.0 destekliyor sanırım, böyleyse gelen tek kabloyu direkt ekran kartına takabilirsin. O dönüştürücü eski standarttaki klasik 8 pin bağlantıları için. PSU modelin nedir?

PSU'n yeni ve ATX 3.0 destekliyor sanırım, böyleyse gelen tek kabloyu direkt ekran kartına takabilirsin. O dönüştürücü eski standarttaki klasik 8 pin bağlantıları için. PSU modelin nedir?
cmt595al kasasıyla gelen 850w fsp hydroK modeli gelen tek kablo derken o 3 girişin 2 si boşta mı kalacak fark eder mi hangi girişe taktığım ? Çünkü elimdeki tek bağlantı kablosu bu.

Psu yeni ve atx 3.0 destekliyorsa tek bir 600w kablodan güç sağlayabilirsin. Ben de yeni aldım o şekilde yaptim

cmt595al kasasıyla gelen 850w fsp hydroK modeli gelen tek kablo derken o 3 girişin 2 si boşta mı kalacak fark eder mi hangi girişe taktığım ? Çünkü elimdeki tek bağlantı kablosu bu.
Hayır onun girişi farkli

Hayır onun girişi farkli

CMT595al kasasıyla gelen 850W FSP hydroK modeli gelen tek kablo derken o 3 girişin 2'si boşta mı kalacak fark eder mi hangi girişe taktığım? Çünkü elimdeki tek bağlantı kablosu bu.

Resimdeki gibi bir giriş var mı elinde

Dosya Ekleri

• 20240105_150443.jpg
    108,2 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…