Arkadaşlar konuyu iyice okuyun lütfen arkadaş zaten ekran kartını yollamış garantiye ve onboard ekran kartıyla da aynı sorunları yaşamış.
Forum sitelerine bir konu açarken hep bu muhabbeti yaşayacağımı biliyorum ama yapacak bir şey yok
Hocam o zaman NVIDIA driver çalışma altyapısı ile alakalıdır. Genel sorun gibi. Zaten çok taze bir model. NVIDIA tarafından yama bekleyin çünkü yapabileceğiniz her şeyi yapmışsınız. Normalde RAM kaynaklı olur droplar ama pek sanmıyorum.
Teşekkürler vakit ayırıp yazdığın için ama problem ekran kartı veya driver ı değil
Evet sonunda sorunu çözdüm BIOS default yaptıktan sonra bir de öyle deneyeyim deyip oyuna girdim ve hiçbir sorunla karşılaşmadım sonra EXPO yu aktif etmediğim aklıma geldi
Tekrar BIOS'a girip EXPO yu aktif hale getirdim ve oyuna girdiğimde droplar yaşamaya tekrar başladım. Şu an RAM'ler 4800MHz da sorunsuz ama 6000MHz da kullanamıyorum önerebileceğiniz bir çözüm var mıdır?