Sistem parçaları bu şekilde kasa ve sıvı soğutucu önerir misiniz? Sıvı soğutma tercihen 360 mm olursa sevinirim ileride de kullanabilmek istiyorum. Bütçe 12K'ya kadar ama o kadar tutacağını düşünmüyorum.
En ucuz DeepCool CH560 ARGB 4 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool CH560 ARGB 4 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.801,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DeepCool LD360 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LD360 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.199,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Attığm kasa baya büyük. 4090 bile çok rahat sığar. Hava akışı ve soğutması da çok iyi. Ön tarafta 3 tane 140mm arkada egzos olarak 120mm desteği ve üst panelde de 360mm radyatör desteği mevcut. Attığım soğutucu ise Deepcool'un 360mm olan ilk sürümünün revizeli hali. Üstünde ekstradan da sıcaklık değerleri falan yazan paneli var.
Ayrıca aklıma geldi kasanın kendi ekran kartı destek çıtası da mevcut.
Kasa konusunda çok bilgim olmadığı için kasa önerisinde bulunmadım. Soğutucu olarak iki soğutucu da iyi, LD360 dijital paneli ve bütçe olarak daha alınabilir, yine de tercih sizin.
Hocam gigabyte 4080 fiyatı nedir ? 4 kez galax modelini aldım. Eğer gigabyte daha pahalıysa,gidin galax alın. Daha fazla para vermeyin. Galax yine arkadaşa kaldık. Türkiye desteği de var. 2 yıl birebir değişimi bile var.