RTX 4080 Sistem için 2K/4K monitör tavsiyesi

baybezelye

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Yakın zamanda i7-13700K ve 4080 Super ekran kartlı bir sistem satın aldım. Şimdi de monitör arayışı içerisindeyim. Ancak 2K mı yoksa 4K mı almalıyım karar veremiyorum. Bütçem yaklaşık olarak 20.000 TL civarı. Sistemim için 4K güzel bir seçim olur gibi geliyor ancak bu bütçe aralığında kaliteli bir 4K monitör pek yok gibi.

Genelde oyun tarzım hikayeli oyunlar üzerine ancak ara sıra CS gibi oyunlara da giriyorum. Şu an kullandığım monitör de oyunları karanlık olarak gösteriyor ve odama da güneş vurduğu için bazen sıkıntı çekiyorum. Sizlerden ricam 2K mı yoksa 4K mı monitör önerirsiniz? Bir de önerileriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler.

Biraz araştırma yaparak şu 4K monitörleri buldum ancak çok iyi seviyede değiller sanırım:

Dell daha iyi.

G3223Q diger ikisine gore daha iyi bir model. Bunun disinda G3223Q'nun parlakligi yuksek oldugu icin iyi bir deneyim yasatacaktir, anlattiginiz olumsuz duruma karsi. 32" buyuk dersen M27U da alinir 274UPF de alinir.

Mini LED isterseniz AOC Q27G3XMN, Odyssey Neo G7 veya Cooler Master Tempest GP27Q veya GP27U oneririm.

Hepinize teşekkür ederim değerli cevaplarınız için. Evet, şu an 24 inch kullandığım için 32 bana büyük gelebilir mi onu düşünüyorum ama hepsine göz gezdireceğim. Tekrardan teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…