RTX 4080 sistem için Ghost Recon oyununda 100 FPS normal mi?

mazda 3

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Ghost Recon Breakpoint oyununda düşük FPS alıyorum. RTX 4080 ve 7800x3D kombinasyonu kullanıyorum ama böyle bir kart için 80 100 FPS sizce düşük mü yoksa normal mi? Monitor 3440x1440 144Hz 34 inc. Sıcaklık degerleride normal gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz optimizasyon özürlü oyun 1080P ultra ayara bile alamamıştım zamanında 3070Tİ ile.

Biraz optimizasyon özürlü oyun 1080P ultra ayara bile alamamıştım zamanında 3070Tİ ile.

Cevap için çok teşekkür ederim wildlands oynamıştım onda fps değerleri daha iyiydi ve farkettigim husus wildlands işlemciyi daha az yoruyordu bu oyunda islemci biraz daha sıcak çalışıyor

Normaldir, çözünürlük gayet yüksek. Oyun ise optimizasyon özürlü.
cevap için teşekkür ederim hocam wildlands oyununuda oynamış birisi olarak breakpoint işlemciyi sanki biraz daha sıcak çalıştırıyor gibi geldi bana fikriniz varmi acaba

Kendim denerken Breakpoint daha fazla zorluyordu bileşenleri diye hatırlıyorum. Öyle evet doğru.

Kendim denerken Breakpoint daha fazla zorluyordu bileşenleri diye hatırlıyorum. Öyle evet doğru.
Evet bende öyle hissettim grafik olarak oldukça göz doyurucu bir oyun ama wildlansdan daha güzel geldi bana sahsen

Oyunun optimizasyonu kötü, bence normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…