RTX 4080 sistem için tavsiyeler

Bütçe
100.000
hocam asus ROG serileri haddinden fazla pahalı biraz araştırma yaparsanız aynı ürünün farklı markalarda daha uyguna bulabilirsiniz herhangi bir performans kaybı da olmaz mesela 4080 i asus tan değilde gigabyte dan alabilirsiniz vs.

Piyasanın en pahalı ürünlerini listesine eklediğine göre uyguna bulmak gibi bir sıkıntısı yok sanırım. Parasal olarak.

Hocam ömrü bitmiş bir soket almanızı önermem. AM5 tarafına yönelseniz?

Piyasanın en pahalı ürünlerini listesine eklediğine göre uyguna bulmak gibi bir sıkıntısı yok sanırım. Parasal ya
hocam asus ROG serileri haddinden fazla pahalı biraz araştırma yaparsanız aynı ürünün farklı markalarda daha uyguna bulabilirsiniz herhangi bir performans kaybı da olmaz mesela 4080 i asus tan değilde gigabyte dan alabilirsiniz vs.
Bunları sipariş ettim bi psu yetersiz kalır mı diye tereddüt ettim

Aldım yalnızca sorun çıkarır mı emin olamadım

@sergen balli PSU'nun yetersiz kalıcağını sanmıyorum hocam.
Umarım çıkarmaz

Hocam ömrü bitmiş bir soket almanızı önermem. AM5 tarafına yönelseniz?

Amd bir kere kullandım hayatımda ondan beridir uzak duruyorum, şuan baya iyi amd biliyorum ancak ben yinede uzak durmayı tercih ediyorum. En kötü anakartla işlemciiy tekrardan değiştiririm sorun değil

Kasanın fanları sorunlu kasa için fanları değiştireceğim tavsiyeniz var mı? Kasa GT501 önde olan 120x3 fanlar değişecek.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı