RTX 4080 sistemde The Last of Us 70 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

Kendin elle hepsini ultraya cekiyorsan normal olabilir.Ama oyunun kendi ultra ayari ise normal değil çünkü 1440 p de ddr4 sistemde ultrada ben o fpsi aliyorum.(rtx 3080 12 gb)

Kendin elle hepsini ultraya cekiyorsan normal olabilir.Ama oyunun kendi ultra ayari ise normal değil çünkü 1440 p de ddr4 sistemde ultrada ben o fpsi aliyorum.(rtx 3080 12 gb)
Oyunun kendi yaptığı ayarlar. Ultra yapmış hepsini. Sistemden kaybaklı ne tür bir gariplik olabilirki?

Ayarlarda 30-40-50-60… diye 10’ar 10’ar sabitleme seçenekleri var oyunun.
He tamamdır hocam

Oyunun kendi yaptığı ayarlar. Ultra yapmış hepsini. Sistemden kaybaklı ne tür bir gariplik olabilirki?

He tamamdır hocam.

Vsnyc açık olabilir başka bir şey olamaz. Ya da ham güçleri 3080 ile eşittir.Ben 2.ihtimali hiç sanmıyorum

Tamamdır. Last of Us'u şu an sadece 4090'lar rahat oynayabiliyor galiba.

FIFA 23'ün de optimizasyonuna çok kötü deniliyor ama bu sistemle ultrada 200 FPS veriyor. Last of Us saçmalık cidden.

5800X işlemci ve RX 6900 XT ile 2K yüksek ayarlarda 100 FPS alıyorum.

Bende yer yer 3080 ile o FPS'i aliyorum. 110 bile gordum. 45 bile gördüm. Mevzu sabit 100 FPS vermesi.
Sorun sistemdeyse ne olabilir? Sıfır sistem daha 1 haftalık ve sadece bu oyunda sorun yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…