B BaBaYagaaa Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #41 Akifyl1 dedi: Sorun sistemdeyse ne olabilir? Sıfır sistem daha 1 haftalık ve sadece bu oyunda sorun yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... DLSS açık bende onu da ekleyeyim. Akifyl1 dedi: Sorun sistemdeyse ne olabilir? Sıfır sistem daha 1 haftalık ve sadece bu oyunda sorun yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... DLSS açık bende onu da ekleyeyim. BaBaYagaaa dedi: DLSS açık bende onu da ekleyeyim. Genişletmek için tıkla... Akifyl1 dedi: Sorun sistemdeyse ne olabilir? Sıfır sistem daha 1 haftalık ve sadece bu oyunda sorun yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... DLSS açtın mı?
Akifyl1 dedi: Sorun sistemdeyse ne olabilir? Sıfır sistem daha 1 haftalık ve sadece bu oyunda sorun yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... DLSS açık bende onu da ekleyeyim. Akifyl1 dedi: Sorun sistemdeyse ne olabilir? Sıfır sistem daha 1 haftalık ve sadece bu oyunda sorun yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... DLSS açık bende onu da ekleyeyim. BaBaYagaaa dedi: DLSS açık bende onu da ekleyeyim. Genişletmek için tıkla... Akifyl1 dedi: Sorun sistemdeyse ne olabilir? Sıfır sistem daha 1 haftalık ve sadece bu oyunda sorun yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... DLSS açtın mı?
Akifyl1 Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 100 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #42 BaBaYagaaa dedi: DLSS açık bende onu da ekleyeyim. DLSS açık bende onu da ekleyeyim. DLSS açtın mı? Genişletmek için tıkla... Evet bende de açık.
BaBaYagaaa dedi: DLSS açık bende onu da ekleyeyim. DLSS açık bende onu da ekleyeyim. DLSS açtın mı? Genişletmek için tıkla... Evet bende de açık.
B BaBaYagaaa Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #43 Akifyl1 dedi: Evet bende de açık. Genişletmek için tıkla... Kardeşim bu tuhaflık var oyun optimizasyonu boktan olabilir. Ama ben RTX 3080 ile minimum FPS'te 65 falan goruyorsam senin en en az 90 gormen lazım.
Akifyl1 dedi: Evet bende de açık. Genişletmek için tıkla... Kardeşim bu tuhaflık var oyun optimizasyonu boktan olabilir. Ama ben RTX 3080 ile minimum FPS'te 65 falan goruyorsam senin en en az 90 gormen lazım.
Akifyl1 Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 100 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #44 BaBaYagaaa dedi: Kardeşim bu tuhaflık var oyun optimizasyonu boktan olabilir. Ama ben RTX 3080 ile minimum FPS'te 65 falan goruyorsam senin en en az 90 gormen lazım. Genişletmek için tıkla... O yüzden konuyu açtım zaten. Bir gariplik var diye. Ama sorun yaşadığım tek oyun bu onu anlamadım işte
BaBaYagaaa dedi: Kardeşim bu tuhaflık var oyun optimizasyonu boktan olabilir. Ama ben RTX 3080 ile minimum FPS'te 65 falan goruyorsam senin en en az 90 gormen lazım. Genişletmek için tıkla... O yüzden konuyu açtım zaten. Bir gariplik var diye. Ama sorun yaşadığım tek oyun bu onu anlamadım işte