RTX 4080 sisteme 4K vs 2K

Kroky

Hectopat
Daha fazla  
RTX 4080 sisteme monitör konusunda ne yapsam karar veremedim. 4K almak istiyorum ama 4K da yüksek Hzli monitörler çok pahalı, düşük Hzli 4K monitör alsam sorun yaşatır mı ya da 2K yüksek Hz monitör mü alayım?

FPS oyunları için 280 Hz monitör alacağım.

Çoğunlukla hikaye oyunları oynuyorum.

RTX 4080 sisteme monitör konusunda ne yapsam karar veremedim. 4K almak istiyorum ama 4K da yüksek Hzli monitörler çok pahalı, düşük Hzli 4K monitör alsam sorun yaşatır mı ya da 2K yüksek Hz monitör mü alayım?

FPS oyunları için 280 Hz monitör alacağım.

Çoğunlukla hikaye oyunları oynuyorum.

Oyunlar için 4K ekran bence fazla 2K yüksek Hz'li monitör alın bence.

Bana sorarsan insan gözü 2k ile 4k arasındaki farkı anlayamaz. Çok çok minimal bir fark vardır. Ama hz farkını anlarsın. Bu yüzden 2k yüksek hz daha iyi olur.

4K çok daha zevkli gelir diye düşünüyorum ama dediğinize göre 2k yüksek hz de götürür.

Samsung Odyssey G5 var onu düşünüyorum 2k olarak iyi midir.

Aslında görüntü benim için daha önemli , hz yüksek olmasına çok gerek yok ama düşük hz de oyunda zevk alamazmıyım.

Aslında görüntü benim için daha önemli, Hz yüksek olmasına çok gerek yok ama düşük Hz de oyunda zevk alamaz mıyım?

4 yıl 60 Hz'de 5 aydırda 165 Hz'de oynuyorum. Hayatını karartacak bir fark yok ama şöyle düşün. Ekran kartın 300 FPS veriyor. Sen bunun 60 FPS'sini görebiliyorsun. 60 FPS akıcıdır ama 165 FPS daha keyiflidir. Böyle düşün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı