RTX 4080 sisteme monitör konusunda ne yapsam karar veremedim. 4K almak istiyorum ama 4K da yüksek Hzli monitörler çok pahalı, düşük Hzli 4K monitör alsam sorun yaşatır mı ya da 2K yüksek Hz monitör mü alayım?
RTX 4080 sisteme monitör konusunda ne yapsam karar veremedim. 4K almak istiyorum ama 4K da yüksek Hzli monitörler çok pahalı, düşük Hzli 4K monitör alsam sorun yaşatır mı ya da 2K yüksek Hz monitör mü alayım?
Bana sorarsan insan gözü 2k ile 4k arasındaki farkı anlayamaz. Çok çok minimal bir fark vardır. Ama hz farkını anlarsın. Bu yüzden 2k yüksek hz daha iyi olur.
En ucuz Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
4 yıl 60 Hz'de 5 aydırda 165 Hz'de oynuyorum. Hayatını karartacak bir fark yok ama şöyle düşün. Ekran kartın 300 FPS veriyor. Sen bunun 60 FPS'sini görebiliyorsun. 60 FPS akıcıdır ama 165 FPS daha keyiflidir. Böyle düşün.