Çözüldü RTX 4080 Super ekran kartı ASUS TUF GT501 kasaya sığar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NexusDayTR

Hectopat
Merhaba,

Bir süredir bilgisayar toplamayı düşünüyorum ve tüm parçaları ASUS TUF serisi olacak şekilde alıyorum.
GT502 modeli çok kaba ve hava akışı açısından beğenmediğimden dolayı bu kasayı (GT501) istiyorum ama, hiçbir yerde ekran kartının sığıp ya da sığmayacağı konusunda bilgi göremedim.
Acaba bu kombinasyonu kullanan var mı herhangi bir sığmama durumu yaşadığı, aydınlatırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-19 211533.png
    240,5 KB · Görüntüleme: 32
  • Ekran görüntüsü 2024-11-19 211541.png
    190,5 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Çözüm
GT501 kasasının tam 420mm ekran kartı uzunluğu destekliyormuş. Buraya sığmayacak bir ekran kartı yoktur.

Edit: Ekran kartı da 348.2mm uzunlukta. Eni olarak zaten sıkıntı çıkmaz.
Artı -1 Eksi
GT501 kasasının tam 420mm ekran kartı uzunluğu destekliyormuş. Buraya sığmayacak bir ekran kartı yoktur.

Edit: Ekran kartı da 348.2mm uzunlukta. Eni olarak zaten sıkıntı çıkmaz.

Çözüm
Kısa bir araştırmadan sonra burdayım. Kasan (gt501) 420 mm ekran kartı desteği var. Senin alacağın ekran kartı 380 mm falan. Sığar.

Burada tam olarak ne demek istediniz?
Arkadaşımda GT502 Plus var ve hava akışını hiç beğenmiyor sıcaklıktan birazda olsa şikayetçi. Kendim de bizzat gördüm ve çok fazla eksikliği var.

O kasaya 7K mı vereceksiniz hocam?
Yani birçok kasaya baktım ama gözüme hem şık ve istediğime göre bir kasa geldi. Başka kasalara baktım ama nedense marka uyumu açısından dolayı tercih ediyorum. Nakit konusunda sıkıntı yok topladığım sistem 120-150k arası öyle diyeyim 7K pek bir şey ifade etmiyor

Arkadaşımda GT502 Plus var ve hava akışını hiç beğenmiyor sıcaklıktan birazda olsa şikayetçi. Kendim de bizzat gördüm ve çok fazla eksikliği var.
Hocam ben yanlış anlamışım pardon, kasayı kötüleyip sonrasında almayı düşünüyorum deyince bu kasadan bahsettiniz sandım

Hocam ben yanlış anlamışım pardon, kasayı kötüleyip sonrasında almayı düşünüyorum deyince bu kasadan bahsettiniz sandım
Estağfurullah

Teşekkür ediyorum, bende bu bilgileri gördüm ama yine de aklımda kalsın istemedim. Doğruladığın için sağ ol

Kısa bir araştırmadan sonra burdayım. Kasan (gt501) 420 mm ekran kartı desteği var. Senin alacağın ekran kartı 380 mm falan. Sığar.
Sağ olasın teşekkür ederim, aklımda ki soru işaretlerini çözdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…